Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Izjava junaka nove pobjede vatrenih oduševit će navijače!

Hrvatska Island
Foto: Reuters/Pixsell
1/26
26.06.2018.
u 22:18

- Treba se prije svega dobro odmoriti, a onda se pripremiti za dalje. Danska? Nezgodni su, moramo pokazati svoju kvalitetu.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Island u trećem kolu SP-a s 2:1 i potvrdila prvo mjesto u skupini. Iako smo igrali s devetoricom novih igrača, uspjeli smo upisati i treću pobjedu.

Junak susreta bio je Milan Badelj koji je zabio gol i asistirao Perišiću.

- Ma ovdje je bitna pobjeda, a ne to što sam ja junak. Odigrali smo dobro i drago mi je da smo došli do pobjede jer to je ono što održava odličnu atmosferu, rekao je Badelj za HTV i razveselio navijače jer se u tome vidi koliko su naši igrači željni ostvariti odličan rezultat na Mundijalu, ali je i dodao nešto što ocrtava dobru atmosferu i što će nas sve oduševiti.

-  Imamo 22 igrača na koje trebamo biti ponosni. Svaki od njih je dokazao da izbornik može računati na njega i da će za reprezentaciju dati sve od sebe

>>Pogledajte reakcije navijača u Hrvatskoj

Mateo Kovačić danas je odigrao nešto više od 80 minuta...

- Znali smo da moramo ići sto posto. Bilo je dosta teško, ali pobjeda je zaslužena. Završili smo prvi u skupini, a to je i bio naš cilj, rekao je Kova pa pogledao prema osmini finala:

- Treba se prije svega dobro odmoriti, a onda se pripremiti za dalje. Danska? Nezgodni su, moramo pokazati svoju kvalitetu.

Komentara 29

Avatar Vukomerec
Vukomerec
22:52 26.06.2018.

Živjela Hrvatska!

PA
Paket
22:34 26.06.2018.

Najviše mi se sviđa što vidim odličnu atmosferu među igračima, nadam se da možemo daleko. Bravo dečkI!

HL
HV_LAKI102
22:54 26.06.2018.

Sve u svemu dobro je zavrsilo, a pobjedi se ne gleda u zube.Bravo decki,borili ste se lavovski i zaista Dalic moze racunati na svakog od vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije