Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki, svaka čast

Pogledajte kako su hrvatski navijači oduševili Islanđane i postali hit

navijači
Foto: Screenshot
1/2
26.06.2018.
u 18:58

Tijekom dana naši su navijači bili na svakom koraku u Rostovu, odlično su se zabavljali, a družili su se s Islanđanima.

Hrvatski navijači okupirali su Rostov u kojem će naša reprezentacija večeras odmjeriti snage s Islandom. Vatreni u tu utakmicu ulaze s manjim pritiskom jer su osigurali osminu finala, a vjerojatno i prvo mjesto u skupini.

No, idemo na pobjedu i protiv Islanda, a navijači će nam ponovno biti 12. igrač.

>>Pogledajte kako su naši navijači predvodili haku

Tijekom dana naši su navijači bili na svakom koraku u Rostovu, odlično su se zabavljali, a družili su se s Islanđanima. U jednom trenutku postali su pravi hit jer su predvodili islandsku haku.

Drago nam je čuti da su naši navijaču u Rusiji u sjajnom izdanju, nema incidenata, a svijet izvještava o njima u superlativima.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:26 26.06.2018.

Kakve vez ima ovaj video sa navijacima? VL , stvarno ste totalne neznalice, uhljebi, koji nemaju nikakve veze sa novinarstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije