Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIVNIK HRVATSKE

Izbornik Walesa osam je godina suprugu varao sa šogoricom, otac ga se odrekao

Ryan Giggs
02.06.2019.
u 23:20

Bilo je u nogometnom svijetu i puno većih ženskaroša od Giggsa, no nijedan nije napravio ono što je legenda Manchester Uniteda priuštio svome tri godine mlađem bratu

Manchester Unitedu dao je 24 godine života, odigrao čak 963 utakmice, zabio 168 golova i podigao impresivna 33 trofeja (od čega 13 naslova prvaka Engleske i dvije Lige prvaka). Jedna je od ikona Old Trafforda, no legenda o Ryanu Giggsu, današnjem izborniku reprezentacije Walesa koju će predvoditi protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Euro i njegov ugled zauvijek će ostati kompromitirani i ukaljani zbog stvari koje nemaju veze s nogometom.

Bilo je u nogometnom svijetu i puno većih ženskaroša od Giggsa, no nijedan nije napravio ono što je legenda Manchester Uniteda priuštio svome tri godine mlađem bratu.

Osam godina, od 2003. do 2011. Giggs je bio u vezi sa svojom šogoricom Natashom koja je s legendarnim nogometašem čak i zatrudnjela pa abortirala uoči udaje za njegova brata Rhodrija..

Šogorica morala pobaciti

Nakon spoznaje da nije varao samo svoju suprugu, ljuta i ljubomorna šogorica odlučila je svome ljubavniku napraviti pakao od života.

– Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila ovisnost, nisam mu mogla reći ne – otkrila je Natasha.

Otkrila je i da je samo dva tjedna prije udaje za Rhodrija pobacila Ryanovo dijete.

– Rekao mi je da ne možemo svima uništiti živote i dao mi 5.000 funti za pobačaj – kazala je.

Otkako je obznanila aferu, Natasha se samo jednom našla oči u oči s Ryanom, i to nedugo nakon što je sa svijetom podijelila svoju intimu.

– Pitao me znam li koliko sam mu problema stvorila. Na odlasku mi je dobacio da nikada nije imao osjećaje prema meni. Ne znam što sam vidjela u njemu. On je najsebičniji čovjek na svijetu. Sada znam da je to bilo samo jeftino uzbuđenje i da sam voljela Rhodrija. Ryana više ne želim vidjeti, gadi mi se! – kazala je.

Prevarena ljubavnica, međutim, nije razorila Ryanov već svoj brak. Pritom su u jeku skandala otočki tabloidi tvrdili da je Natasha, osim s Ryanom, imala afere s barem još trojicom nogometaša Manchester Uniteda.

– Svaka ti čast, brate, obitelj si mi uništio zbog seksa – kazao je Rhodri Giggs koji s bratom u nepunih osam godina nije razmijenio nijednu riječ.

Iako je njegov brak s Natashom potrajao još dvije godine, ipak nije mogao prijeći preko preljuba. Danas, pak, tvrdi da je bratu oprostio i da mu je spreman pružiti ruku, no da on mora napraviti prvi korak. Ryan se javno ispričao Rhodriju, ali ne i osobno.

Zanimljivo, ali nije čitava obitelj nakon skandala stala na Rhodrijevu stranu. Otkrio je da s majkom nije progovorio ni riječ proteklih sedam godina, no zato je otac prekrižio Ryana.

– Za dobrog trenera najbitnije je povjerenje. Ne vidim kako mu igrači mogu vjerovati poslije onoga što je napravio rođenom bratu. Ako je općepoznato da je on lažov i prevarant, kako mu itko može vjerovati. Ne mogu ni izgovoriti njegovo ime, eto koliko sam bijesan – kazao je Giggsov otac Danny Wilson..

Bivša žena ‘uzela’ 40 milijuna

Ryanovu aferu s bratovom suprugom otac mu do danas nije oprostio pa tako ni vijest da je imenovan izbornikom Walesa nije primio s oduševljenjem.

– Sramim se što mi je sin. Potpuno je uništio život svoga brata! Za mene je on samo bivši nogometaš i ništa više od toga. Svaki puta kad se pojavi na televiziji, mijenjam program. Ne mogu ga vidjeti.

Giggsov je brak preživio preljube sa starletom i šogoricom, supruga Stacey je ostala uz njega i nakon što ga se obitelj odrekla. Nogometaš je, kako bi dokazao posvećenost braku, pristao i na liječenje od ovisnosti o seksu. Idila, međutim, nije dugo potrajala. Stacey je ostavila Ryana poslije deset godina braka nakon što ga je uhvatila u flertu s konobaricom. Bila je to kap koja je prelila čašu, a gradu obiteljske kuće Giggsovih u Manchesteru anonimci su išarali grafitima “Preljubnik”, “Je li bila vrijedna?”. Luksuznu vilu u kojoj je ostao sam Giggs je zimus prodao za 29,5 milijuna kuna.

Stacey je suprugovu nevjeru bogato naplatila i u brakorazvodnoj parnici. Bivša gospođa Giggs danas se tješi s 40 milijuna eura i u zagrljaju deset godina mlađeg, 30–godišnjeg Maxa Georga.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Tračalo
Tračalo
22:06 03.06.2019.

Tako mnogi vjernici rade po familiji pa se ne ispovijedaju. Ali izgleda nije fora ako se to ne dozna .

TA
tante7504
03:11 03.06.2019.

klosar

SS
sokac sa drave
10:41 03.06.2019.

Sodoma i gomora lijepo opisana u textu sto je jos jedan dokaz da nema zene koja nije muza prevarila kako tvrdi cuvena glumica Dijas.Cudnovato njezina mama se nje nije odrekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije