Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTALA JE POZNATA

VIDEO Plavuša izašla iz zatvora pa se pohvalila: Evo gdje sam proslavila prekidanje finala!

Utrčala na teren
Foto: Pixsell/Reuters
1/13
02.06.2019.
u 09:49

Nakon što su je zaštitari izveli s travnjaka, policija ju je odvela u zatvor gdje je nakon ispitivanja puštena noćas oko 2 sata ujutro po našem vremenu

Kinsey Wolanski u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama postala je zvijezda nakon što je nakratko prekinula susret ulaskom u teren dok je na sebi imala samo badić s imenom svog dečka Vitalyja

Nakon što su mnogi komentirali kako je to bilo najbolje što su vidjeli u cijelom finalu, djevojka je naglo postala popularna te se broj njenih pratitelja na Instagramu povećao preko nekoliko puta u samo 12 sati. Trenutno ju prati milijun i sedamsto tisuća ljudi.

Nakon što su je zaštitari izveli s travnjaka, policija ju je odvela u zatvor gdje je nakon ispitivanja puštena noćas oko 2 sata ujutro po našem vremenu. 

Utrčala na teren
1/11

Time se pohvalila i na Instagramu gdje je otkrila i gdje je otišla proslaviti ulazak na terene i novostečenu slavu. 

- Htjela sam neku drugu hranu, ali jedino je McDonalds radio tako da je to jedino što mogu pojesti sada - poručila je Kinsey. 

>>>> Pogledajte u galeriji iznad teksta kako je Kinsey Wolanski proslavila prekid finala LP-a i izlazak iz zatvora

 

Komentara 27

DU
Deleted user
10:13 02.06.2019.

Što ti je seksizam? Da je neki mlatimudan istrčao svi bi strogo poštivali naputak UEFE i zaboravili ga isti tren. Još bi ga dobro namlatili i strpali iza rešetaka. Ali kad je gola plavuša u pitanju, naputak se zaboravi, plavuša ukrade šou a loš nogomet nije joj bio dostojna konkurencija te večeri.

BJ
BBB Jarun
10:06 02.06.2019.

Bolesno. Što sve ljudi neće napraviti radi pratitelja vie na društvenim mrežama.

KO
KomentatorEU
12:46 02.06.2019.

Kako moćno, istrči gol pred ljude i odmah si zvjezda !! Cool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije