Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRČALA NA TEREN

Otkriveno tko je djevojka koja je prekinula finale! Dečko joj je iznenadio Ivu Sanadera

Utrčala na teren
Foto: Pixsell/Reuters
1/8
01.06.2019.
u 23:44

Vitalij Zdorovecki velika je internetska zvijezda kojega nazivaju i “kraljem prankova”. I on je često upadao na sportske priredbe, a nije nepoznat hrvatskoj javnosti.

U prvom poluvremenu finala Lige prvaka između nogometaša Tottenhama i Liverpoola (0:2) jedna polugola navijačica uletjela je u teren. Zaštitari su brzo reagirali te su je ubrzo ulovili i izveli s terena.

Kasnije se pokazalo da je to bila plavokosa Kinsey Wolanski, djevojka YouTube zvijezde Vitalija Zdoroveckog. Na badiću je imala reklamu za njegovu stranicu.

Vitalij Zdorovecki velika je internetska zvijezda kojega nazivaju i “kraljem prankova”. I on je često upadao na sportske priredbe, a nije nepoznat hrvatskoj javnosti.

>> Pogledajte što je Vitalij napravio Ivi Sanaderu

Svojedobno je najprije okačio Dinamov šal na retrovizor auta koji je vozio Ivu Sanadera iz pritvora u Remetincu, a onda se i popeo na krov auta i važno pozirao.

Osim toga, Rus je tulumario na hrvatskoj obali i objavljivao videe u kojima hvali ljepotu naše zemlje.

>> Pogledajte kako su navijači Liverpoola slavili u Zagrebu

Utrčala na teren
1/13

 

 

Ključne riječi

Komentara 38

ME
Mesko
08:10 02.06.2019.

To je prava ženska, a ne oni kosturi.

Avatar JuliusMeinl
JuliusMeinl
08:39 02.06.2019.

nevjerojatno, još jedna plavuša željna pozornosti... a što riba to radi bodiću

KO
KoToTamoPeva
00:20 02.06.2019.

slobodno moze i cesce tako prekidati tekmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije