Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POKLON' ARGENTINI

Ivković: 'Ovo je sramota. Ako ćemo takve penale suditi, nema smisla igrati nogomet'

storyeditor/2022-05-02/ivkovic.jpg
30.11.2022.
u 21:10

Pitanje je je li vratar Wojciech Szczesny, koji je Messiju obranio, napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Naime, zahvatio ga je nakon što je Argentinac već propustio iskoristiti priliku pred njegovim golom. Sudac je gledao VAR i dodijelio penal.

Nogometaši Argentine i Poljske u 20 su sati istrčali na teren Stadiona 974. Treće je kolo Svjetskog prvenstva i momčadi su u susret ušle s ciljem pobjede i osiguranja osmine finala natjecanja. Na poluvrijeme se išlo s 0:0, a kazneni udarac u 39. minuti nije realizirao Lionel Messi.

No, pitanje je je li vratar Wojciech Szczesny, koji mu je obranio, napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Naime, zahvatio je Messija nakon što je Argentinac već propustio iskoristiti priliku pred njegovim golom. Sudac je gledao VAR i dodijelio penal.

Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

S odlukom se, međutim, nije složio Tomislav Ivković, komentirajući u emisiji Qatara tijekom predaha.

- Pa ja zaista ni kao igrač ni kao trener nikad nisam komentirao suđenje, ali ovo je sramotno. Ovo nema veze s kaznenim udarcem. Ako se za to danas svira penal... - rekao je pa dodao:

- Ovo je sramota, tu nogomet završava. Zbog čega je uopće zvao VAR? Ako ćemo takve penale suditi, nema smisla igrati nogomet - zaključio je Ivković. 

Je li Aregentini trebao biti dosuđen penal?

Standings provided by Sofascore

Komentara 5

DU
Deleted user
21:41 30.11.2022.

Suđenje penala je sramota!Ne samo ovaj "Messijev" danas več me frapiralo neki dan, kada obrambeni igrač u svom šenaestercu padana leđa,ima instiktivno ruku iza da glavom ne tresne o tlo,okrzne ga lopta,a sudac nakon VARa,mrtav ladan sudi penal! Valjda je lik trebao držati ruku u gaćama i pustiti da dobije potres mozga udarom u zemlju,po sudcu !Katastrofa.

SA
satroman
22:42 30.11.2022.

Ako se zoveš Messi, imaš penal i na centru.

RA
Ravnik
09:07 01.12.2022.

Do kada ce ovaj trecerazredni trener pametariti ,gdje je god bio trener nakon mjesec dana je dobio vritnjak,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije