Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.11.2022. u 22:15
Argentina će u osmini finala u subotu igrati protiv druge reprezentacije iz skupine D Australije, dok će Poljska u nedjelju igrati protiv pobjednika skupine C, branitelja naslova Francuske.

Nogometne reprezentacije Argentine i Poljske plasirale su se u osminu finala Svjetskog prvenstva iz skupine C, Argentina je osvojila prvo mjesto sa šest bodova 2-0 (0-0) pobjedom upravo protiv Poljske, dok je Poljska zadržala drugu poziciju zahvaljujući boljoj razlici pogodaka od trećeg Meksika. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Saudi Arabia v Mexico - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 30, 2022 Mexico's Luis Chavez in action REUTERS/Amr Abdallah Dalsh Photo: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS

U drugom susretu 3. kola ove skupine Meksiko je svladao Saudijsku Arabiju sa 2-1 (0-0), pa su i Poljska i Meksiko natjecanje u skupini okončali sa po četiri boda. ali Poljska s razlikom pogodaka 2-2, a Meksiko 2-3.

Saudijska Arabija, koja je otvorila SP senzacionalnom 2-1 pobjedom protiv Argentine, na kraju je ipak završila na dnu skupine s tri boda.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Argentina - Stadium 974, Doha, Qatar - November 30, 2022 Argentina's Lionel Messi in action with Poland's Przemyslaw Frankowski REUTERS/Issei Kato Photo: ISSEI KATO/REUTERS
Foto: ISSEI KATO/REUTERS

Strijelci za Argentinu protiv Poljske bili su Alexis MacAllister (46) i Julian Alvarez (67), dok je Meksiko pobijedio Saudijsku Arabiju golovima Henryja Martina (47) i Luisa Chaveza (52), a na konačnih 2-1 smanjio je Salem Al Dawsari (90+5).

Argentina će u osmini finala u subotu igrati protiv druge reprezentacije iz skupine D Australije, dok će Poljska u nedjelju igrati protiv pobjednika skupine C, branitelja naslova Francuske.


SAUDIJSKA ARABIJA - MEKSIKO (1:2)


Meksiko je "Pirovom pobjedom" svladao Saudijsku Arabiju golovima Henryja Martina (47) i Luisa Chaveza (52), a na konačnih 2-1 smanjio je Salem Al Dawsari (90+5).

Dvoboj u Lusailu između Saudijaca i Meksikanaca obećavao je vatromet nogometa, a nakraju su obje momčadi ispale.Saudijci zasluženo jer su lošim igrama pokazali da su slučajno dobili Argentince, a Meksikance je nakraju jedan gol dijelio od osmine finala, a kada su krenuli po njega, Saudijci su ih kaznili.  Meksikanci su tako prekinuli sjajan niz jer su se dosad na sedam mundijala zaredom plasirali u nokaut fazu.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Saudi Arabia v Mexico - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 30, 2022 Saudi Arabia's Mohamed Kanno shoots at goal REUTERS/Matthew Childs Photo: Matthew Childs/REUTERS
Foto: Matthew Childs/REUTERS

Meksikanci su mogli zabiti već u trećoj minuti, kada je Alexis Vega izašao sam ispred vratara, uputio niski udarac po sredini gola, ali Mohammed Al Owais je spreman i spriječava nogama i tijelom njegov pokušaj.

U 26. minuti Orbelin Pineda je promašio zicer pred golom, pucao je iz voleja u donji lijevi kut, ali Mohammed Al Owais opet brani. U sudačkoj nadoknadi pojavili su se i Saudijci, Ali Al Hassan je pucao glavom, no tik uz vratnicu. 

A onda je u drugom dijelu uslijedio meksički uragan. U 47. minuti Henry Martin je zabio iz blizine nakon što mu je petom asistirao Cesar Montes. Samo pet minuta kasnije Luis Chavez je iz slobodnjaka postigao najljepši gol dosadašnjeg dijela prvenstva. Uputio je sjajan torpedo sa velike udaljenosti, pogodivši same lijeve rašlje. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Saudi Arabia v Mexico - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 30, 2022 Mexico's Orbelin Pineda in action with Saudi Arabia's Mohammed Al-Owais, Sultan Al Ghannam and Abdulelah Al-Amri REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

Meksikancima je potom poništen gol zbog zaleđa, a kasnije im sudac, iako je pregledavao, nije dao za pravo kada su tražili penal. 

U 67. minuti saudijski vratar je obranio šut Irvinga Lozana, a u 70. je Martin iz voleja promašio vrata dok su se nizali meksički napadi u potrazi za još jednim golom. 

Dvije minute prije kraja Uriel Antuna je zabio taj gol, ali je poništen zbog ofsajda, a potom udarac Lozana čudesno brani saudijski vratar. I dok je Meksiko bio u potrazi za golom vrijednim osmine finala, arapska momčad je postigla pogodak i to ne iz kontre, kako bi se pretpostavilo zbog dramatičnog kraja. Saudijci su odigrali preciznu akciju od noge do noge, s duplim pasom, nakon kojeg je Salem Al Dawsari zabio pored Ochoe i rastužio Meksikance.


ARGENTINA  - POLJSKA (2:0)


Argentina je bila dominantna reprezentacija u prvom poluvremenu, uputila je čak 14 udaraca prema poljskim vratima, od toga devet u okvir gola, ali briljirao je Wojciech Szczesny koji je zaustavio sve te pokušaje i održavao svoju reprezentaciju na čelu skupine.

Prvu veliku priliku Argentina je stvorila u 28. minuti kada je Alvarezov pokušaj zaustavio blok, potom se lopta odbila na udarac Acune no on nije bio precizan. Pet minuta kasnije Di Maria je pokušao izravno iz kornera, no Szczesny je bio spreman i izvukao loptu koja je išla pod gredu.

U 36. minuti Argentina je stigla do najveće prilike, MacAllister je sjajno proigrao Alvareza koji je pucao sa 10-ak metara, no opet je Szczesny bio na mjestu, u nastavku akcije uslijedio je ubačaj na drugu vratnicu gdje je bio Messi koji je glavom promašio vrata. Nakon udarca došlo je do kontakta Messijeve glave i Szczesnyjeva dlana, a nizozemska sudačka postava na čelu s notornim Makkeliem je nakon pregleda snimke odlučila kako je to vrijedno - kaznenog udarca. Fantastični Szczesny bravurozno je zaustavio udarac Messija s bijele točke. To je bio drugi obanjemi kazneni udarac vratara Juventusa na ovom SP, prije četiri dana je zaustavio i pokušaj Saudijca Al-Dawsarija.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Argentina - Stadium 974, Doha, Qatar - November 30, 2022 Argentina's Lionel Messi in action with Poland's Grzegorz Krychowiak REUTERS/Issei Kato Photo: ISSEI KATO/REUTERS
Foto: ISSEI KATO/REUTERS

Sjajno prvo poluvrijeme poljski vratar zaključio je u 43. minuti kada je obranio pokušaj Alvareza sa 16 metara.

No, sve odlične Szczesnyjeve obrane pale su u vodu već u prvom minuti nastavka. Molina i Di Maria su kombinirali na desnoj strani, uslijedila je prizemna povratna lopta na 10 metara gdje je natrčao MacAllister i svojim prvim golom za reprezentaciju doveo Argentinu u prednost. Dojam je kako je Molina prije asistencije bio u zaleđu, ali VAR se ovoga puta nije javio.

Odmah po primljenom pogotku Poljska je imala veliku priliku za poravnanje. Zielinski je u 49. minuti izveo slobodni udarac s desne strane, Glik je bio najviši u skoku pred argentinskim golom, ali je njegov pokušaj glavom prohujao pored vratnice.

Mogao je MacAllister i do svog drugog gola na utakmici u 61. minuti, ovoga puta u poljskom 16-ercu ga je pronašao Tagliafico, no ovoga je puta udarac veznjaka Argentine obranio Szczesny.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Argentina - Stadium 974, Doha, Qatar - November 30, 2022 Argentina's Lionel Messi REUTERS/Dylan Martinez Photo: Dylan Martinez/REUTERS
Foto: Dylan Martinez/REUTERS

Argentina je ipak povećala svoju prednost u 67. minuti, Fernandez je proigrao Alvareza koji se nalazio na 15-ak metara od poljskih vratiju leđima okrenut golu, ali mladi napadač se munjevito okrenuo i pogodio sam gornji lijevi kut nemoćnog Szczesnyja. 

Messi je novu priliku za pogodak propustio u 71. minuti, no opet je Szczesny izašao kao pobjednik u njihovom dvoboju. Dvije minute potom zaprijetio je opet i Alvarez, ali je ovaj put pogodio vanjsku stranu mreže. Priliku za treći gol Argentine imao je Lautaro Martinez u 86. minuti kada je pobjegao poljskoj obrani, ali je pucao pored vrata. Početkom sudačke nadoknade zaprijetio je i Tagliafico, no njegov udarac je s gol-linije izbio Kiwior i spasio svoju reprezentaciju ranijeg odlaska s natjecanja.

Poljska je tijekom čitavog susreta uputila samo tri udarca prema golu Argentine, od kojih niti jedan nije išao u okvir, dok je Argentina pucala čak 24 puta, od toga 13 u okvir pa je konačnih 2-0 premalo izražena razlika.


>> TIJEK OVIH  UZBUDLJIVIH UTAKMICA POGLEDAJTE NA KRAJU ČLANKA

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Legenda hrvatskog i belgijskog nogometa Branko Strupar najavljuje utakmicu Belgije i Hrvatske

 

 

POLJSKA
SAUDIJSKA ARABIJA 1
0-2
ARGENTINA
2 MEKSIKO
TREĆE KOLO SP, 20:00, KATAR
Gol
90+4' (Gol)

Slavi Poljska! U osmini finala su! Zabila je Saudijska Arabija.

Nadoknada
90+ (Nadoknada)

Sedam minuta nadoknade i nade za Meksiko.

90+3'

Uh kako je ovo opasno bilo, Tagliafico je skoro zabio i poslao Poljsku doma.

90+2'

Unatoč porazu u ovom trenutku dalje prolaze Poljaci zbog manje žutih kartona.

Nadoknada
90+ (Nadoknada)

Na drugoj utakmici igra se 6 minuta nadoknade.

Zaleđe
87' (Zaleđe)

Zabili su Meksikanci, ali zaleđe im je otelo slavlje.

86'

Ugasila se Poljska, obrana je zaspala i Argentinci su se poigrali u 16ercu, ali srećom po Poljake Martinez nije bio dovoljno precizan kada je gađao suprotni kut.

Žuti karton
81' (Žuti karton )

Žuti karton dobio je Madu nakon što je spašavao svim silama još jednu sjajnu šansu Meksika. bit će slobodni udarac sa same linije 16 metara.

80'

Ima se tu još što gledati. Posljednje izmjene vrše svi treneri pred zatvaranje utakmice, za sada u osmini finala Argentina i Poljska.

78'

KAKVA PRILIKA MEKSIKA! Nevjerojatan pressing unutar 10 metara Saudijske Arabije. Tri puta su iz iste šanse pokušali zabiti gol koji bi ih lansirao dalje, motiv je ogroman.

76'

Spomenimo i kako na Lusailu gol visi u zraku, ponovno je pokušao sjajno potegnuti Chavez, ali udarac odlazi pored gola, nedugo zatim Pineada je desnicom uputio projektil s ruba kaznenog prostora, ali i to leti pored gola. Prave pucačke utakmice na obje strane. 

77'

Poljaci su sada pokušali nešto, ali njih dvojica na šestoricu Argentinaca baš i nisu imali šanse, ne može Lewandowski sve sam, a ostatak ekipe se očigledno nije ukazao ili je ozbiljno zakazao.

75'

Ako Argentina ili Meksiko zabiju, Poljska ispada, ako Poljska zabije ispada Meksiko. "Vrlo jednostavno" barem za Argentinu i Saudijce koji znaju svoje sudbine.

74'

Uf kakav promašaj! Messi je lijepo poslužio Alvareza koji je imao zicer, ali ga zakucao u vanjski dio mreže.

Zamjena
69' (Zamjena)

Mijenjali su maloprije i Saudijci.

 

IZLAZI: Al Shehri

ULAZI: Al Oboud.

Gol
67' GOOL! (Gol)

Velikih 2-0 vodi Argentina pogotkom Alvareza! 22-godišnjaku je to prvi pogodak na SP-u, a zabio ga je predivno u desne rašlje.

63'

Mac Allister je opet upisao sjajnu šansu, s desetak metara je potegnuo prema golu, ali Poljak brani.

62'

Mijenjala je, očekivano i Poljska. Očekivan potez nakon sat vremena utakmice.

 

IZLAZE: Bielik, Frankowski, Swiderski

ULAZE: Skoras, Kaminski, Szymanski

Zamjena
60' (Zamjena)

Osvježava momčad Lionel Scaloni:

 

IZLAZE: Di Maria i Acuna

ULAZE: Tagliafico i Paredes

Zaleđe
56' (Zaleđe)

Otvorila se utakmica do kraja! Još jednom je zabio Meksiko, ali sudac je označio zaleđe...

Gol
57' (Gol)

Nemoguće je postalo pratiti broj prilika koji se otvorio na utakmici sada. Taman kad smo rekli da se ništa ne mijenja Meksiko je drugim pogotkom bliže osmini finala. Treba im još jedan pogodak uz ovakav rezultat da bi prošli dalje.

 

Spomenimo kako je strijelac Chavez koji je predivno i moćno potegnuo iz slobodnog udarca sa preko 30 metara.

50'

Živnula je i Poljska u nastavku, sjajno je ubacio Zielinski s desne strane, glavom pucao Glik, ali odlazi sve pored gola.

 

Gledamo malo drugačiju utakmicu. No, zanimljivo je da se unatoč dvama golovima na tablici nije ništa promijenilo, putnici za osminu finala su i dalje isti.

Gol
48' GOOL! (Gol)

Dobre su konzultacije bile na poluvremenu jer kako se sada sve otvorilo, poveo je i Meksiko te zabio svoj prvi pogodak na ovom Svjetskom.  Zabio je Martin koji je loptu iz kornera nakon odbijanca spremio glavom u mrežu Saudijaca.

Gol
47' GOOL! (Gol)

Otvaranje iz snova za Argentinu! Pokrenula se utakmica već na početku zabila je Argentina. Molina je sjajno pronašao na desnoj strani Mac Allistera koji uspjeva primiriti loptu i poslati je u suprotni kut! Otvorila se utakmica.

Početak
DRUGO POLUVRIJEME (Početak)

Počelo je drugo poluvrijeme.

Poluvrijeme
POLUVRIJEME (Poluvrijeme)

Odmor je na obje utakmice. Morat će ga iskoristiti i Poljaci priliku da se poslože u odmoru, a bome i S. Arabija i Meksiko da smisle nešto konkretnije jer i jednima i drugima samo pobjeda pomaže.

 

Za sada najuvjerljivija Argentina.

45+6'

Meksiko još nije zabio na ovom SP-u, a ne poduzmu li nešto u nastavku teško da će imati priliku jer prijeti im ispadanje, a samo pobjeda ih može približiti osmini.

45+3'

Završava poluvrijeme i Poljaci će morati nešto mijenjati žele li preživjeti u nastavku jer uputili su samo jedan udarac u okvir gola. Gotovo je prvo poluvrijeme!

Nadoknada
45+ (Nadoknada)

Igrat će se 3 minute nadoknade na utakmici Poljske i Argentine, a na drugom terenu zbog brojnih liječničkih intervencija dvostruko toliko.

44'

Čak 12 udaraca od toga 7 u okvir uputila je Argentina, matematički, svake 3 i pol minute prijete Argentine, a Poljake spašava samo sjajan vratar Sczesny.

 

Na drugoj utakmici, Meksiko je poslao 10 udaraca prema golu, ali s manje izravnih prijetnji.

 

Bit će zanimljivo gledati rasplet u nastavku.

Zamjena
40' (Zamjena)

Pršte udarci i prilike kod Argentine pa gotovo niti ne stignemo do Lusaila i ogleda Meksika i Saudijaca gdje je i dalje 0-0, ali tamo također Meksiko konkretno prijeti.

 

Jedino čega ima puno je ozljeda. Zbog jedne takve dogodila se i prva zamjena.

IZLAZI: Al Boleahi

 

ULAZI: Sharahili.

Penal
39' (Penal)

NEMA POGOTKA! Kakva sad drama u nastavku utakmice! Obranio je poljski vratar Szczesny

37'

PENAL ZA ARGENTINU! Nakon VAR provjere sudac je odlučio

36'

PRILIKA! Macallister je sjajnom loptom prošao po lijevoj strani kroz trojicu, pucao u vratara, lopta se odbila za Messija zatim je on probao, ali u skoku je udaren i pao je te je moguć penal!

Žuti karton
35' (Žuti karton )

Recimo i kako se na Lusailu još malo kartona dijeli. Al Shehri upisao se u bilježnicu suca, a odmah kasnije Al Hassan. 

33'

Opasno tuče Di Maria iz kornera direktno prema golu. 

31'

Nakon pola sata konkretnija utakmica s obje strane.

29'

Najbliže golu bila je situacija sada na strani Argentinaca. Acuna puca, ali lopta odlazi pored vratnice.

25'

Dok se bavimo statistikom još jedna sjajna prilika za Meksiko. Pineda puca s ruba kaznenog prostora, ali do vratara.

25'

Statistički nakon nešto više od polovice prvoga dijela, dojam je da više prilika i udaraca gledamo kod Meksika i S. Arabije, no dojam kvalitetnijeg nogometa ostavlja druga utakmica. Trenutno i dalje 0-0 na oba terena. 

 

Ovaj rezultat (obe neriješeno) vodi Poljsku i Argentinu u osminu finala.

23'

Evo nas malo i na Lusailu, dosta rastrčane su momčadi Saudijaca i Meksikanaca, izdvojit ćemo šansu Luisa Chaveza koji je potegnuo silovito s ruba kaznenog prostora, ali Al-Owais je spremno to prihvatio u ruke. 

 

Inače, dosta duhih i visokih lopti gledamo na ovoj utakmici trenutno, što ide u prilog i dinamici. Ipak, posjed je na strani Meksika.

Korner
22' (Korner)

Još jednom je pokušala Poljska kreacijama Zielinskog iz prekida prići argentinskom golu, ali brzo je to očišćeno.

20'

Ne ide iz igre pa će Poljska probati iz prekida. Zielinski je pokušao s prilične udaljenosti prebaciti to u blizinu gola, ali nema nikakve ozbiljnije kombinacije niti nakon 20 minuta.

17'

Idemo malo i do stadiona 974.

 

I dalje slična situacija, Messi koordinira igrom u suradnji s Di Marijom i prijeti i dalje Poljacima koji su dosta dobro postavljeni u obrani. Inače, Poljaci igraju 4-4-2, dok je Argentina u standardnoj 4-3-3 formaciji.

16'

Evo i prvog žutog kartona večeras. Luis Alvarez bio je neoprezan i upisao se u bilježnicu nakon sudara sa Abdulhamidom kojem se ukazivala liječnička pomoć

15'

Još jedna lijepa prilika, ovaj puta za Meksiko, lijepo gurnuta lopta u zicer za Martina u špici, ali spašava vratar Saudijaca.

13'

Konkretna prilika za Saudijce otvorila se iz prekida, odnosno slobodnog udarca na otprilike dvadesetak metara. Sjajno je to centrirao Kanno i uputio loptu prema rašljama, ali nedostajalo je mrvicu preciznosti i ipak udarac odlazi preko okvira gola.

12'

Ne prestaje pritisak Argentine, preselili su igrači na Poljsku polovicu, Messi i Di Marija kombiniraju najviše trenutno.

10'

Evo prave prijetnje Messija s lijeve strane je pokušao u bliži kut, ali vratar je na mjestu.

7'

Stišće Argentina, prošao je Messi šesnaestercem, namještao se na šut i uputio ga, ali samo do vratara Poljske. Argentina dominantnija za sad.

5'

S druge strane, Messi je izveo svoj prvi korner na utakmici, probao je pronaći Otamendija u sredini, ali bez većeg uspjeha zasad, priprijetila je Poljska dvije minute kasnije preko Lewandowskog, ali obrana je na mjestu.

2'

Živahno su krenuli Meksikanci čak i zaprijetili udarcem Vege prema vratima jer pobjeda im za prolaz treba jer do sada su svaki puta na SP-u prošli skupinu.

2'

Danny Desmond Makkelie iz Nizozemske sudi Argentincima i Poljacima, a Arabijcima i Meksiku sudi Englez Michael Oliver

1'

Nevjerojatno zvuči podatak da je ovo Messijeva 999. utakmica u seniorskoj karijeri. Argentinac se nada da će 1000. utakmicu odigrati baš na ovom SP-u

Početak
POČELE SU UTAKMICE (Početak)

Počele su obje utakmice. Argentina i Poljska igraju na stadionu 974, a S. Arabija i Meksiko na Lusail Areni.

SVE JE SPREMNO!

Momčadi su i na jednoj i na drugoj utakmici već na terenu i nakon himni sve je spremno za početak utakmica koje donose rasplet ove napete skupine.

NAVIJČI STIŽU

Zbog geografske blizine, ali i uspješnih rezultata ranije, tisuće Saudijaca bodrit će večeras momčad s tribina. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Saudi Arabia v Mexico - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 30, 2022 Saudi Arabia fans outside the stadium before the match REUTERS/Ibraheem Al Omari Photo: IBRAHEEM AL OMARI/REUTERS
Foto: IBRAHEEM AL OMARI/REUTERS

Unatoč velikoj udaljenosti stiglo je u Dohu i tisuće Argentinaca.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Argentina - Stadium 974, Doha, Qatar - November 30, 2022 Argentina fans wearing t shirts depicting Argentina's Lionel Messi and Diego Maradona as another fan raises a cutout of Diego Maradona before the match REUTERS/Jennifer Lorenzini Photo: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS

SASTAVI KSA-MEX

Saudijska Arabija: Al Owais - Al Amri, Al Boleahi, Tambakti - Al Ghannam, Kanno, Al Hassan, Abdulhamid - Al Dawsari, Al Shehri, Al Buraikan

 

Meksiko: Ochoa - Gallardo, Moreno, Montes, Sanchez - Alvarez - Chavez, Pineda - Vega, Martin, Lozano

 

SASTAVI POL-ARG

Poljska: Szczesny - Bereszynski, Kiwior, Glik, Cash - Krychowiak, Bielik - Frankowski, Swiderski, Zielinski - Lewandowski

 

Argentina: Martinez - Acuna, Otamendi, Romero, Molina - Fernandez, De Paul, Mac Allister - Alvarez, Messi, Di Maria

 

TABLICA - SKUPINA C

Ništa nije riješeno, evo kako stvari stoje.

Standings provided by Sofascore
POČETAK

Dobar dan i doborošli na druga dva današnja susreta. U paralelnom prijenosu od 20 sati pratimo preostala dva susreta i rasplet skupine C. Messi i društvo nakon šokantnog otvaranja imaju priliku protiv Poljaka potvrditi prolazak u osminu finala. S druge strane, Saudijska Arabija protiv neuvjerljivog Meksika lovi senzacionalni plasman u osminu finala, bit će napeto pratiti rasplet skupine u kojoj još ništa nije riješeno.

Komentara 13

DU
Deleted user
22:07 30.11.2022.

Sramotan prolaz Poljaka.Slave ko da su pobijedili ! Pizde od reprezentacije izvukli se na iglene uši u zadnjoj minuti i gol razliku ili do zadnje minute koeficijent. Nisu prešli u 95 minuta 3 puta centar valjda! No to će Francuzii več za koji dan riješiti rutinski.

Avatar majkuvam
majkuvam
22:36 30.11.2022.

Poljska je najsramotnija ekipa koju sam ikada gledao.Gube 2-0 i zadnjih pola sata ne mogu ozbiljno doći pred argentinski gol a kamoli zapucati.Oslonili su se samo na sreću ili bolje reći na nesreću Meksikanaca koji su imali šanse za dvije utakmice.Totalni antinogomet!

Avatar Dzambo1
Dzambo1
21:59 30.11.2022.

Anti-nogomet od Poljske a sad idu na Francuze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije