Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rudićev nasljednik

Ivica Tucak i službeno novi izbornik vaterpolista

ivica tucak
Martina Japundžić
16.09.2012.
u 21:21

Tucku je ostavljeno da sam izabere svoje pomoćnike i predloži ih Upravnom odboru koji će sljedeću sjednicu održati sljedeći vikend u Korčuli.

Očekivano, nakon Skupštine HVS-a, sastao se novoizabrani Upravni odbor HVS-a (dopredsjednici su Perica Bukić i Ivo Pavličević) i održao svoju prvu sjednicu. Sukladno Statutu, otvoreno je novo radno mjesto sportskog direktora na koje je izabran Ratko Rudić, izabrani su članovi radnih tijela, a među njima i Stručnog povjerenstva u sastavu: Perica Bukić (predsjednik), Ratko Rudić, Milivoj Bebić, Zoran Roje, Boško Lozica i Ognjen Kržić.

Stručno je povjerenstvo nakon toga predložilo, a Upravni odbor prihvatio, da se za novog izbornika imenuje Šibenčanin Ivica Tucak. Njemu je ostavljeno da sam izabere svoje pomoćnike i predloži ih Upravnom odboru koji će sljedeću sjednicu održati sljedeći vikend u Korčuli. Upravni odbor je pozvao Jug i Sandra Sukna da novonastali spor oko Sandrova prelaska u Primorje riješe dogovorom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije