Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRNUO SE BROD

Ivica Kostelić objavio tužnu vijest: Nestao je skiper, molim za njega...

Ivica Kostelić
Facebook
20.07.2022.
u 07:51

Stigle su loše vijesti da je jedan natjecatelj nestao, a događaj se zbio oko 10 nautičkih milja od Kostelićeva broda.

Avanturist Ivica Kostelić sudjeluje na regati Dream cup za veliku nagradu Francuske u offshore jedrenju. Ruta je iznimno zahtjevna, a natjecatelji su sami na jedrilici. Stigle su loše vijesti da je jedan natjecatelj nestao, a događaj se zbio oko 10 nautičkih milja od Kostelićeva broda.

Bivši hrvatski skijaš o tome se oglasio na Facebooku.

"Prevrtanje trimarana 'Lodigroup' 10 nm od moje pozicije. Nažalost, primio sam obavijest kada sam bio već 20 nm niz vjetar. Za skiperom se traga.

Vjetar N 25-35 čvorova (srećom u krmu), more 3-4 metra vrlo strmo s velikim krijestama koje se lome. Nosio sam A6 spinaker  do strašne štraorcade (nekontrolirano skretanje broda u vjetar, op. a.) na 35 čvorova, imao sam sreće da je jarbol ostao na mjestu. Od tada samo safe mode: genova i 2 krata glavnog i tako će ostati tijekom noći. Vjetar će puhati oko 30 čv do sutra ujutro.

Moje molitve su uz skipera 'Lodigroup'. Pozdrav s Atlantika."

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
09:34 20.07.2022.

Poštujem Ivicu ali trebao bi malo smanjiti avanturizam sada kada ima vlastitu obitelj i malu djecu

DU
Deleted user
11:21 20.07.2022.

Koliko je Ivica Kostelić bio veliki sportaš toliko je sada nula od čovjeka. Ostaviti ženu i četvero djece i lutati svijetom može samo nula od čovjeka.

Avatar Hazl113
Hazl113
08:39 20.07.2022.

Nema pametnijeg posla pa trati vrijeme na gluposti. ma koga to zanima što on radi. Svoje je napravio i bolje da se posveti familiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije