Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje na prvom mjestu

Ivanišević o otkazivanju finala u Zadru: Ne znamo gdje se zarazio

Goran Ivanišević
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/5
21.06.2020.
u 20:51

- Ovo je bila jedina ispravna odluka, morali smo otkazati finale radi zdravlja igrača, njihovih obitelji, ali i svih ostalih prisutnih - naglasio je

Umjesto da svjedočimo spektakularnom finalu Adria Toura, u kojemu su trebali zaigrati Novak Đoković i Andrej Rubljov, potpuni šok! 

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov otkrio je u nedjelju poslijepodne da je pozitivan na koronavirus, pa je završni meč naprasno otkazan kako se eventualno virus ne bi širio dalje.

A s Bugarnom su kontaktirali ovih dana mnogi, pa i sam Goran Ivanišević, direkor zadarskog turnira: 

- Ovo je bila jedina ispravna odluka, morali smo otkazati finale radi zdravlja igrača, njihovih obitelji, ali i svih ostalih prisutnih. Naravno, obavit ćemo testove, ja sam ga slučajno napravio prije tri dana i bio sam negativan sam. Ne znam hoće li morati ponovo na testiranje, otići ću ako je to potrebno.

Sve je ovo jedan veliki šok, ali donijeli smo ispravnu odluku. Zdravlje je na prvom mjetu. Što se Grigora tiče, nije pokazivao simptome. Nije imao čak ni temperaturu. Ipak, u subotu se osjećao loše i odlučio se testirati u Monte Carlu. Ne znamo gdje se zarazio. U svakom slučaju želimo mu brz oporavak - naglasio je Ivanišević. 

Komentara 12

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:02 21.06.2020.

Sve što sam pisao prije nekoliko dana obistinilo se. Zato mi je i obrisan komentar kada sam se udostojimo i još napisao da će nam u Zadar Đokovićva i Ivaniševića nekakva bratska Adrija nakon orgijanja po Beogradu donijeti koronu u Zadar kao i to da su pametni C.Gorci odbili ovu dvojicu......

DE
Demigodessnixie
22:50 21.06.2020.

Gorane je..a si jeza sto si nam uvalio ove jugo ludosti

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:31 21.06.2020.

evo ti sad Ivaniševiću one tvoje fore svi smo mi isti narod, pričamo istim jezikom, ko nas bre zavadi, idemo svi na turnir da se grlimo i ljubimo. Skroz nepotreban rizik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije