Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio Šangaj

Iskreni Federer: Nikad neću dostići Nadala, to se neće dogoditi

Federer i Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.10.2017.
u 19:23

- Iznenađujuće, nisam bio nervozan i zbog toga sam krenuo dobro, a kasnije se još više opustio.

Švicarac Roger Federer osvojio je Masters u Šangaju nakon što je u finalu pobijedio Španjolca Rafaela Nadala sa 6:4 i 6:3. Drugi tenisač svijeta do pobjede je došao za svega 72 minute, tri puta je oduzeo servis Nadalu, koji nije imao niti jednu priliku za break.

- Nisam znao što očekivati. Mislio sam da ću se na početku mučiti jer sam sinoć kasno završio polufinalni meč. Iznenađujuće, nisam bio nervozan i zbog toga sam krenuo dobro, a kasnije se još više opustio.

Federer i Nadal
1/8

Bila mu je to 94. titula u karijeri, a ovim slavljem došao je do svoje 15. pobjede nad Nadalom. Međutim, Španjolac ih u međusobnim dvobojima ima 23.

- Nikad ga neću stići, to se neće dogoditi. Nije nam ostalo dovoljno godina na ATP touru. Sad smo u dobroj formi, odlično smo rangirani i u ovom trenutku možemo se sastati samo u finalima. No, ne možete dobiti sva finala protiv njega, predobar je on igrač, pohvalio ga je Federer.

Komentara 3

KA
Kastelanin
19:28 15.10.2017.

iskrenost se cijeni! ne dopustimo da laz pobijedi!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:49 16.10.2017.

svaka cast na sportizmu, no nazalost niti jedan od njih nikada nece osvojiti Grand Slam....Pitanje je hoce li itko ponovo to uspjeti.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
00:24 16.10.2017.

Protiv Nadala, samo Đoković ima pozitivan skor. 24:23

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije