Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDNICA

Vratila se u velikom stilu! Na ovo je čekala dvije i pol godine

Foto: Reuters
1/8
15.10.2017.
u 12:53

Peterostruka grand slam pobjednica Šarapova sada ima 36 turnirskih naslova u karijeri i napredovat će s 86. mjesta na WTA ljestvici,

Negdašnja prva tenisačica svijeta Maria Šarapova osvojila je WTA turnir u kineskom gradu Tianjinu pobijedivši u finalu Bjeloruskinju Arinu Sabalenka sa 7:5, 7:6 (8). 

Za Šarapovu je to prvi osvojeni turnir nakon što je odslužila 15-mjesečnu kaznu zbog dopinga, ali i prvi naslov nakon dvije i pol godine. 

1/8

Peterostruka grand slam pobjednica sada ima 36 turnirskih naslova u karijeri i napredovat će s 86. mjesta na WTA ljestvici, a kao gotovo na svim turnirima na kojima je nastupala nakon prestanka suspenzije, i u Tianjinu je igrala s pozivnicom organizatora. 

Njezina protivnica u finalu, 19-godišnja Sabalenka, igrala je svoj prvi WTA finale.

Komentara 5

MA
Majur
13:17 15.10.2017.

Šarapova ljepotica...hahaha...ove Čehinje i Slovakinje su deset koplja iznad...Maria je u rangu Wiliams sestara,ma dobro zgodnija je od njih što i nije teško...jedino su joj noge vrh...

DH
dalibor.hren
14:31 15.10.2017.

Od droge se malo ugojila! Slavite ju kao da je oslobodila Hrvatsku, a u stvari je dopingirana prevarantica!

NJ
njofra51
08:55 21.10.2017.

Prevarantica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije