Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJU

Irci od Fife zatražili da budu 33. reprezentacija na SP-u

Irska Francuska
Reuters
30.11.2009.
u 13:01

Na konferenciji za novinare u Johannesburgu predsjednik Međunarodne nogometne federacije (Fifa) Sepp Blatter upoznao je novinare s najnovijom inicijativom Irskoga nogometnog saveza.

- Poslali su službeni dopis s pitanjem: možemo li biti 33 nacija na Svjetskom prvenstvu? - obznanio je Švicarac.

O irskom prijedlogu Fifin će Izvršni odbor raspravljati tijekom sastanka u Johannesburgu u srijedu.

Fifa je ranije već odbila prijedlog Iraca o ponavljanju uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Francuza, koju je igranjem rukom neposredno prije izjednačujućeg gola Francuza oskvrnuo Thierry Henry.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar lastan
lastan
14:58 30.11.2009.

Ovo sa 33 reprezentacije nije u redu-najpravilnije bi bilo da odigraju novu utakmicu pa ko nabije taj dobije,svaka druga kombinacija je neozbiljna- a da onda uzmu uz Irce nas i još dvijeekipe pa da bude svjetsko s 36 ekipa?

DU
Deleted user
13:26 30.11.2009.

Da je pravde na ovome svijetu, isli bi kao 33. reprezentacija. Ali kako pravde na ovome svijetu uglavnom nema, a pogotovo ne gdje se vrte takvi novci kao u nogometu, ostati ce Irci doma!

RA
ramirna
13:34 30.11.2009.

da ima pravde francuzi bi bili izbačeni sa svjetskog prvenstva , smeće henry bi dobio bar godinu dana kazne , aljigavac sudac doživotno bi bio izbačen iz sporta kao i govno linijski koji nije mahao ofsajd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije