Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završilo 1:1

Inter i Split remizirali, Andrea Ottochian zabio poput Jamesa

Inter
Goran Stanzl/PIXSELL
14.02.2016.
u 17:07

Ottochian svaku polusezonu zabije barem jedan pogodak. Znači, sad smo mirni što se tiče njegovih pogodaka – našalio se Branko Laljak

Ni u šestom pokušaju na domaćem travnjaku Inter nije upisao prvu pobjedu nad Splitom. U dosadašnjih pet susreta Inter je dvaput odigrao neodlučeno, a triput je izgubio. Zanimljivo je da su domaćini u tom šestom pokušaju postigli i prvi domaći pogodak protiv Splićana, završilo je 1:1. Strijelac je bio Andrea Ottochian koji prvobitno nije trebao biti u početnom sastavu. Naime, trebao je igrati Dominik Glavina, ali se trener domaćih Samir Toplak u posljednji trenutak odlučio za promjenu. I pogodio je. Jer, Ottochian je postigao pogodak kakav se viđa primjerice u španjolskoj ili talijanskoj ligi. I odmah su ga navijači prozvali James jer je gotovo isti pogodak postigao kolumbijski napadač za Real u utakmici protiv Bilbaoa.

Ottochian svaku polusezonu zabije barem jedan pogodak. Znači, sad smo mirni što se tiče njegovih pogodaka – našalio se Branko Laljak, direktor zaprešićkog kluba.

Po izuzetno teškom i blatnjavom travnjaku domaćin je bio puna bolja momčad. Puljić je bio triput u prilici. Jednom mu je poništen pogodak zbog zaleđa, drugi put je njegov udarac glavom prošao tik uz stativu, dok je treći put njegovu loptu na crti zaustavio Oremuš i tom se prilikom ozlijedio. Poništeni pogodak Intera izazvao je najviše komentara u poluvremenu. Pedeset posto je tvrdilo da je zaleđe, a pedeset posto suprotno. Splićani se nisu baš nešto iskazali u prvih 60 minuta. Primjerice Panamac Arroyo sigurno se bolje snalazi kada nije hladno ili ne pada kiša. Težak travnjak za njega je bila prava koma. Vidio je to i gostujući trener Sabljić pa ga je brzo zamijenio.

Domaćin se u drugom poluvremenu povukao na svoju polovicu braneći prednost. To se nije pokazalo dobrim jer je Split preko Pešića uspio izjednačiti.

>>Evo kako su iz HNS-a Hajduku objasnili zašto nisu došli na proslavu rođendana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije