Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter - Catania 2:2

Inter bez pobjede i protiv Catanije!

'Inter Milan\'s Diego Milito celebrates after scoring against Lazio during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan January 22, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Ta
'ALESSANDRO GAROFALO'
04.03.2012.
u 22:51

Nogometaši sa Sicilije bili su nepremostiva prepreka za momčad Claudija Ranieria, vodili su u Milanu kod Intera do 71. minute sa čak 2:0!

U susret su crno-plavi ušli s nizom od pet poraza te 18 bodova manje od vodećom močadi lige i gradskim rivalom Milanom. Činilo se da će stići i šesti poraz, no Inter je u posljednjih 20 minuta ipak uspio preokrenuti rezultat na 2:2, no nastavio je niz nepobjedivosti.

Započeli su gosti pogotkom Gomeza u 20 minuti, a povisio je Izco u 38. minuti. Senzaciju su spriječili Forlan u 71. te Milito u 80. minuti.

Od posljednjih šest golova Intera pet je zabio Milito, a jedan Forlan...

Inter: Julio Cesar; Nagatomo, Samuel, Lucio, Zanetti; Faraoni, Cambiasso, Palombo, Forlan; Pazzini, Milito

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dinameze
dinameze
16:43 05.03.2012.

neš mi ti trenera pa ranieri ne bi ni kod nas osvojio prvenstvo sa dinamom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije