Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRINE O OKOLIŠU

Ima milijune i kupuje polovnu odjeću, a sada je iznenadio mjestom na kojem ljetuje

Hector Bellerin
Twitter
08.07.2023.
u 17:44

- Moj stil se dramatično promijenio. Danas je zreliji i usredotočen na udobnost. Više ne kupujem nove odjevne predmete. Trudim se kupovati rabljene i birati vrijedne komade koji će trajati zauvijek.

Hector Bellerin (28), nogometaš je Sportinga koji je nekada nosio dres Barcelone i Arsenala, ali nije tipični nogometaš. Španjolac zarađuje milijune eura godišnje, no ne troši ih kao većina igrača. Dok su njegovi kolege odmaraju u elitnim ljetovalištima diljem svijeta, Bellerin ljetuje u kamperu.

Fotografije s ljetovanja podijelio je na društvenim mrežama, a one su se vrlo brzo proširile po stranicama koje prate nogomet.

Inače, Bellerin je vrlo posvećen ekologiji i brizi za okoliš. 2020. je postao dioničar FC Forest Green Roversa, engleskog kluba koji se smatra najekološkijim na svijetu. Svojedobno je zasadio 60.000 stabala.

A zanimljivo i da Bellerin uglavnom nosi rabljenu odjeću. Naravno, to nema veze s financijama nego s njegovim pogledom na svijet.

- Moj stil se dramatično promijenio. Danas je zreliji i usredotočen na udobnost. Više ne kupujem nove odjevne predmete. Trudim se kupovati rabljene i birati vrijedne komade koji će trajati zauvijek. Dugotrajnost je ključna. U prošlosti nisam bio toliko informiran kao što sam danas i sada pokušavam reciklirati odjevne predmete, prepravljati ih i mijenjati - rekao je prije nekoliko godina i dodao:

- Ne kupujem novu odjeću od kože. Ne bih rekao da je nikad nisam nosio, ali mora biti rabljena. Ako već postoji na tržištu ili je već posjedujem, to mi je u redu. Bilo bi beskorisno odbaciti kožu koju već posjedujem.

Komentara 9

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
20:25 08.07.2023.

"Ako već postoji na tržištu" onda kupuje 🤔 hm. Sve novo VEĆ postoji na tržištu. Nitko od nas ne ode do goveda i naruči da ga ubiju za 3 para cipela, jaknu, šnicele, ljepilo, koštano brašno za sladolede i ostalee "emulgatore" itd itd... Iako, kad ozbiljno razmislim, TO bi bilo pametno i odgovorno ponašanje! Tek kad bi ljudi osobno izabrali životinje koje će biti ubijene za njih i njihove potrebne i nepotrebne potrebe, možda bi došlo do odgovornog ponašanja.

HA
havier
22:34 08.07.2023.

Pametan čovjek i ja ljetujem u kamperu i štommi fali sve iz second handa osim gaća i cipela i super.

RA
Ramajana
23:10 08.07.2023.

Čovjek ima određen pogled na svijet i trudi se da živi u skladu s tim. Meni je to ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije