Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustali od progona

Igrači Zvezde oprostili napadačima na Rivi, klub hrvatskim sportašima poslao poruku

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
10.04.2019.
u 19:48

- Odlučni smo ne dopustiti da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskome sportašu - istaknuo je tajnik Crvene zvezde

Igor Milojević, tajnik VK Crvena zvezda, u neformalnom je kontaktu prenio Županijskome sudu u Splitu da igrači beogradskoga kluba nemaju namjeru kazneno progoniti svoje napadače i da im opraštaju za huliganski ispad na splitskoj rivi 9. veljače.

Splitski sud još uvijek nije dobio službeni dopis takvog sadržaja, ali je Milojević u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazao da će to biti konačan ishod. 

- Ne želimo stvarati zlu krv. Prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posljedica. Ostala je gorka mrlja poniženja koje je doživio Kralj, ali mi smo stavili točku na I. Isto tako, odlučni smo ne dopustiti da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskome sportašu kojem mi budemo domaćini - potvrdio je Milojević.

Dodajmo tome da su dvojica napadača, Jure G. iz Solina i Mirko Ć. iz Splita, pušteni iz splitskog istražnog zatvora točno dva mjeseca otkako je došlo do incidenta, te da je obojici određena mjera opreza.

Komentara 2

ZM
Zapadni.Mostar
20:53 10.04.2019.

svaka cast. respect

LU
lukathereem
08:56 11.04.2019.

Nešto pozitivno, ljudi Nijemci i Francuzi su se kupali u krvi tokom ratova i žive u miru sad, ako se ne pospeš pepelom nikad pomaka, treba osuditi ZLO,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije