Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Ibañezova nervoza samo je dio frustracija u plavoj svlačionici

'22.10.2011., Maksimirska 128, stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, GNK Dinamo Zagreb - HNK Rijeka. Luis Ibanez. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
06.03.2012.
u 19:49

Plavi danas u četvrtfinalu kupa s Istrom 1961, koja brani 1:1, nemaju pravo na propust

Luis Ibañez "puknuo je. Nezadovoljstvo se skupljalo i u utakmici s Osijekom, a tada se verbalno sukobio sa Zoranom Mamićem. Nije mu to trebalo jer se s rogatim ne valja bosti, ali dečka treba razumjeti jer od najučinkovitijeg Dinamova igrača sve više postaje pričuva. Nije on jedini nezadovoljan, a momčad je složna u jednom nezadovoljstvu - nikomu nije drago smanjivanje ugovora, plaća i premija.

Još su manje zadovoljni zato što im je gazda uručio "pamflet" o tome, a nije im objasnio što se događa, bez ikakva razgovora. A još ih ignorira i izbjegava.

Priča se i da su sastavili nekakvu žalbu Uefi zbog neisplata ugovornih rata, ali to su zasad samo priče.

Komentara 4

Avatar Bekrija
Bekrija
20:06 06.03.2012.

I šta bi sad trebalo, smijenit Čačića i svi problemi riješeni?? Ne bih rekao, onaj tko je doveo Čačića, će opet dovest sebi podobnog trenera i tako u krug. Problem je u Mamiću koji ne želi dovest trenera koji bi imao slobodu u sastavljanju momčadi, jer to njemu ne odgovara.Maminjo ih dovodi i on bi i trebao odgovarat za njih, jer klub tonu novca potroši na raskide ugovora. Naravo za ovo ću sad pobrat tonu minusa od navijača koji navodno imaju tonu godišnjih karata i za koje je maminjo mesija :)

DU
Deleted user
20:07 06.03.2012.

Junaci zvani \"pokvareni telefon\"!!!!!

DO
dodotatino
23:02 06.03.2012.

nije telefon pokvaren, znamo mi ko je pokvaren. Ja nisam vidio čovjeka sa boljim vidom i sluhom. Sve iz radne sobe a pouzdani izvori su mu glasovi u glavi koji se jave ćim se sjeti Mamića. Zašto on meni neće plaćati članke? Zašto on meni neće plačati članke? Zašto on meni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije