Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Ibañezova nervoza samo je dio frustracija u plavoj svlačionici

Plavi danas u četvrtfinalu kupa s Istrom 1961, koja brani 1:1, nemaju pravo na propust

Komentari 4

Avatar Bekrija
Bekrija
20:06 06.03.2012.

I šta bi sad trebalo, smijenit Čačića i svi problemi riješeni?? Ne bih rekao, onaj tko je doveo Čačića, će opet dovest sebi podobnog trenera i tako u krug. Problem je u Mamiću koji ne želi dovest trenera koji bi imao slobodu u sastavljanju momčadi, jer to njemu ne odgovara.Maminjo ih dovodi i on bi i trebao odgovarat za njih, jer klub tonu novca potroši na raskide ugovora. Naravo za ovo ću sad pobrat tonu minusa od navijača koji navodno imaju tonu godišnjih karata i za koje je maminjo mesija :)

VL
DU
Deleted user
20:07 06.03.2012.

Junaci zvani \"pokvareni telefon\"!!!!!

VL
DO
dodotatino
23:02 06.03.2012.

nije telefon pokvaren, znamo mi ko je pokvaren. Ja nisam vidio čovjeka sa boljim vidom i sluhom. Sve iz radne sobe a pouzdani izvori su mu glasovi u glavi koji se jave ćim se sjeti Mamića. Zašto on meni neće plaćati članke? Zašto on meni neće plačati članke? Zašto on meni....

VL
MP
mpfederer
10:43 07.03.2012.

trener je odgovoran za rezultat i za razvoj mladih igrača. bacanje pivarića u vatru može donijeti samo koristi klubu, a ako se može tomečak strpiti, trebao bi i ibanez

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.