Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Schalkea

Hrvatski napadač ispao tragičar, neslavni debi Bilićeva nasljednika

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
Autori: Ivan Halar, Hina
19.11.2017.
u 20:28

Vratar Nice obranio je Santiniju jedanaesterac.

Škotski nogometni stručnjak David Moyes startao je na klupi West Hama porazom 0-2 kod Watforda u susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Moyes je preuzeo kormilo londonskog kluba nakon što je Slaven Bilić dobio otkaz, međutim 54-godišnji Škot neće po dobrome pamtiti premijeru. Na gostovanju kod Watforda 'čekičari' su doživjeli poraz nakon kojeg su pali u zonu ispadanja.

Pobjedu domaćinu donijeli su golovi Willa Hughesa (11) i Richarlisona (64).

West Ham je tijekom utakmice imao nekoliko odličnih prilika, no brazilski vratar Gomes je branio sjajno.

Watford se nakon ove pobjede nalazi na osmom mjestu sa 18 bodova, dok je West Ham na 18. poziciji s devet bodova. U vodstvu je Manchester City sa 34 boda.

A Ivan Santini neće po dobrome pamtiti 13. kolo francuskog prevenstva. Pri vodstvu Nice 1:0 domaći vratar obranio mu je jedanesterac u 67. minuti. No, hrvatski napadač nije ispao potpuni tragičar Caena jer je Sylvio Rodelin u posljednjoj minuti donio izjednačenje - 1:1.

Santini je tako ostao na tri ovosezonska pogotka.

Vodeći je PSG sa 35 bodova, Caen je šesti sa 19, a Nica šesnaesta sa 14 bodova.

Nogometaši Shalkea popeli su se domaćom pobjedom nad HSV-om (2-0) u 12. kolu Bundeslige na drugo mjesto ljestvice iza lidera i prvaka Bayerna. 

Franco Di Santo (17pen) i Guido Burgstaller (77) oduševili su navijače u Gelsenkirchenu, a Schalke nije već odavno bio tako visoko plasiran. Momčad Domenica Tedesca iskoristila je kikseve RV Leipziga i Borussie Dortmund te je ispred njih, i to sa šest bodova više, samo Bayern. 

Werder je došao do prve pobjede sezone "demoliravši" u Bremenu osmoplasirani Hannover s 4-0. Trostruki strijelac bio je Max Kruse, a Werder s osam bodova više nije pretposljednji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije