Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tolisso junak

Subašiću okršaj protiv Santinija, Bayern slavio u Hamburgu

Ivan Snatini
Reuters/Pixsell
21.10.2017.
u 21:26

Subašić je odličnim intervencijama sačuvao mrežu Monaca netaknutom, dok je kod gostiju napadač Santini imao jednu priliku da svlada sugrađanina.

Nogometaši Bayerna pobijedili su u 9. kolu Bundeslige u Hamburgu HSV s 1-0 te se bodovno izjednačili s vodećom Borussijom (D). 

Bavarci su na vrlo težak način došli do pobjede u Hamburgu, iako su od 38. minute bili s igračem više zbog isključenja Junga. Pogodak odluke postigao je Francuz Corentin Tolisso u 52. minuti, a gledatelji su potom vidjeli pravi festival promašaja momčadi Juppa Heynkesa. 

Borussia (D) i Bayern imaju po 20 bodova, Leipzig je treći s 19, dok je HSV 15. sa sedam bodova. 

Nogometaši Monaca ubilježili su domaću pobjedu u 10. kolu Francuske lige protiv Caena s 2-0 te su prekinuli niz od četiri utakmice bez trijumfa. 

Strijelci su za momčad iz Kneževine bili Keita (21) i Falcao (59), a bio je to i međusobni sraz dvojice Zadrana. Danijel Subašić je odličnim intervencijama sačuvao mrežu Monaca netaknutom, dok je kod gostiju napadač Ivan Santini igrao cijelu utakmicu i imao jednu priliku da svlada sugrađanina. 

Monaco je drugi s tri boda manje od vodećeg PSG-a, dok je Caen deveti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije