Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači razočarani

West Ham objavio tko je Bilićev nasljednik

Bilić i Moyes
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
07.11.2017.
u 11:14

Trebamo podršku, ovo je težak posao, ali siguran sam da zajedno možemo ostvariti dobar rezultat do kraja sezone, poručio je Moyes.

Slaven Bilić jučer je dobio otkaz u West Hamu, a čekićari su već na društvenim mrežama objavili video u kojem njegov nasljednik pozira s klupskim dresom.

Riječ je, kako se i nagađalo, o 54-godišnjem Škotu, Davidu Moyesu, koji će na klupi novog kluba debitirati 19. studenoga protiv Watforda. Neće imati lagan posao budući da je West Ham na osamnaestom mjestu sa samo devet bodova u jedanaest kola.

– Veselim se što ću upoznati navijače i biti s njima na stadionu. Trebamo podršku, ovo je težak posao, ali siguran sam da zajedno možemo ostvariti dobar rezultat do kraja sezone – poručio je Moyes koji je dosad vodio Everton, Manchester United, Real Sociedad i Sunderland.

A iako je čak triput proglašen trenerom godine dok je vodio Everton, zbog neuspješne epizode u drugim klubovima brojni navijači West Hama dočekali su Moyesa s nepovjerenjem.

– Ako uprava misli da će Moyes moći napraviti bolji posao, gadno griješi! Da su barem igrači imali pola strasti i predanosti prema našem klubu kao Slaven Bilić. Hvala mu i želim mu svu sreću u budućnosti. A Moyes? Ne bih ni da mi vodi amatersku momčad. Apsolutno smiješno – bili su neki od komentara navijača.

Bilić i Moyes
1/6

Komentara 4

PU
Pukovnik
11:33 07.11.2017.

Izgubio sam pregled, West Ham i Bilić su prešli u hrvatsku prvu ligu?!

BM
branko.mihalic1
14:46 07.11.2017.

dobili krasno trenera sad će tek ispast

Avatar toxic alien
toxic alien
11:41 07.11.2017.

"Da su barem igrači imali polovicu strasti i predanosti prema našem klubu kao Slaven Bilić." Problem je u tome sto je to bio Bilicev posao da im usadi tu strast i predanost. Nije on tu bio da ih uci igrati nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije