Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsburg

Hrvatski dvojac opet briljira: Mandžo i Lakić zabili Villarrealu!

srđan lakić
vfl-wolfsburg.de
24.07.2011.
u 19:26

Hrvatski reprezentativni dvojac Mario Mandžukić i Srđan Lakić nastavljaju briljirati na pripremama Wolfsburga.

U prijateljskoj nogometnoj utakmici sa španjolskim Villarrealom upravo su naši napadači zaslužni za "bod". Nakon što su se našli u rezultatskom zaostatku od 0:2, vukovi su prvo smanjili preko Mandžukića u 52. minuti, a onda je izjednačenje donio Lakić u 80. minuti.

Dodajmo da je londonski Chelsea odigrao još jednu prijateljsku utakmicu na turneji po Aziji. U dvoboju s tajlandskom All star momčadi, engleski je premijerligaš slavio 4:0 pogocima Lamparda ('38), Bosingwe ('50), Ivanovića ('52) i Maloude ('73).

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:31 25.07.2011.

Uh ,ovo je sramota.... Wolfsburg je pobjedio sa 0:2 Mandzukic je postigao pogodak u 52 min,a Lakic je izjednacio u 80 minuti... Stvarno ... Nije cudo da mi laici nekad pisemo gluposti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije