Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOCCA REPREZENTACIJA

Hrvatska stigla u Rumunjsku: 'Mislim da možemo napraviti velike stvari'

17.09.2021.
u 15:29

Novi je i vratar – Mateo Maglov, ovogodišnje pojačanje NK Botinec u velikom nogometu

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija jučer je iz Zagreba preko Zadra i Bologne doputovala u rumunjski Iasi gdje će od petka do nedjelje igrati na jakom međunarodnom Kontinentalnom kupu.

– S nekim novim igračima koji su pristigli reprezentacija je sada u punoj snazi i mislim da možemo napraviti velike stvari – rekao je Dario Klepo, tehnički direktor reprezentacije.

Hrvatska će danas igrati protiv Rumunjske (17.30 sati), a potom slijede susreti protiv Moldavije i Bugarske u subotu te protiv aktualnih svjetskih prvaka Rusije (nedjelja). S reprezentacijom je na put otišao i sudac Adin Hasić, a od igrača koji su sudjelovali na zadnjem Svjetskom prvenstvu u Grčkoj tu su tek Zeko i Kolić. Svi ostali su debitanti.

– Kad sam došao na okupljanje, ustanovio sam da osim Kolića nikoga ne poznajem. Nadam se da će nam se za Svjetsko prvenstvo u Meksiku sljedeće godine pridružiti poneki iskusniji igrač – rekao je Zeko koji će u novoj sezoni igrati nogomet u okolici Koprivnice. Naime potpisao je ugovor za jedan tamošnji klub.

Jedan od novopridošlih igrača u redovima socca reprezentacije jest i Goran Dlesk, prošlosezonski najbolji strijelac četvrte nogometne lige Središte Zagreb, a trenutačno igrač NK Radnika iz Križevaca.

– Dojmovi su odlični. Ovakav nogomet mi se sviđa jer je to nešto između malog i velikog nogometa i zato je posebno zanimljivo. Suigrači i izbornik su odlični i mislim da imamo što pokazati u Rumunjskoj. Bila bi mi čast igrati i u Meksiku za hrvatsku reprezentaciju, ako budem mogao, svakako bih volio ići na Svjetsko prvenstvo – rekao je Goran Dlesk.

Novi je i vratar – Mateo Maglov, ovogodišnje pojačanje NK Botinec u velikom nogometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije