Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA GUBITNIKA MEĐU VATRENIMA

'Hrvatska ima veliki problem, to joj protiv Brazila ni izbliza neće biti dovoljno'

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
06.12.2022.
u 14:03

"Hrvatska je zabila četiri gola u utakmici protiv Kanade, ali samo jedan u ostale tri zajedno. To neće biti ni izbliza dovoljno. Bruno Petković nije učinio ništa nakon što je bio u startnoj postavi prije nego što je u 62. minuti zamijenjen Antom Budimirom."

Popularni nogometni portal Goal napravio je analizu hrvatske igre nakon što je sinoć na jedanaesterce izbacila Japan u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Junak utakmice bio je vratar Dominik Livaković koji je obranio tri penala, no Goal navodi da su dvojica igrača razočarala.

"Znate što ćete dobiti od hrvatskog veznog reda, možda i najboljeg na ovom turniru. Njihova obrana također je izgledala prilično solidno, s Dejanom Lovrenom i Joškom Gvardiolom koji su formirali sjajno partnerstvo ispred Livakovića. Ali napadači su zabrinjavajući, zar ne? Hrvatska je malo toga dobila od svojih napadača, osim utakmice s Kanadom u kojoj su protivnici izašli igrajući samoubilački nogomet s dvojicom igrača na sredini terena", piše Goal te dodaje:

>> Dalić: 'Ovo je pitanje vjere, karaktera i domoljublja. Brazil je favorit, ali nismo autsajderi'

"Hrvatska je zabila četiri u toj utakmici, ali samo jedan u ostale tri zajedno. To neće biti ni izbliza dovoljno. Bruno Petković nije učinio ništa nakon što je bio u startnoj postavi prije nego što je u 62. minuti zamijenjen Antom Budimirom, koji je kasnije sjedio na klupi tijekom izvođenja jedanaesteraca. A onda je Marko Livaja, njegova zamjena, jedini od Hrvata promašio s bijele točke. Puno toga nije sjajno. Hrvatskoj će trebati puno više od toga ako želi i nakon vikenda biti na turniru."

Goal je, s druge strane, pohvalio Livakovića te strijelca Ivana Perišića. Navode i da se Hrvatska s iskusnima Modrićem, Brozovićem i Perišićem jako istrošila i da je pitanje hoće li imati dovoljno snage u petak protiv Brazila u četvrtfinalu.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru
1/12

Komentara 22

TO
Tomisl
14:35 06.12.2022.

Taktika ova ili ona , problem je što nema nikoga za davanje golova. Kao primjer Kramarić , jednu odigra super ,a ostalih tri ga nigdje nema

JM
JMN
15:01 06.12.2022.

Engleska, Nizozemska, Francuska, Argentina, Španjolska, Portugal, Brazil i Hrvatska. Točka.

BE
bernard1234
14:25 06.12.2022.

momci i dalicu..stvar ce biti u vasim glavama i kako poslozite kockice u njima..nadigravati se sa njima nema smisla jer oni su nadmoci u tom..nego pokusati lukavstvom..pustanje da a vec misle ..da su bolji i da ce pobijediti sto posto..i kao sta je u svakom ratu na bojisnici..prepustite njima inicijativu da ce pobijediti i cekajte svoju sansu..oprobana taktika jos od rimljana..pusti neprijatelja neka misli da je bolji i sve ce doci na svoje a pogotovo sa takvim mentalnim sklopom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije