Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči EP-a

Hrvatska ima generalnu probu s Rusijom

07.01.2020.
u 14:19

Treninzi na Savi, na bazenu pod balonom – uvjerili smo se i sami za jučerašnjega otvorenog treninga – sveobuhvatni su i žestoki, a naši i ruski vaterpolisti igraju večeras, u nekoj vrsti generalne probe, i službenu prijateljsku utakmicu

U jednoj od posljednjih faza priprema za Europsko prvenstvo u Budimpešti hrvatski se vaterpolisti od nedjelje u Zagrebu pripremaju zajedno s ruskim igračima.

Treninzi na Savi, na bazenu pod balonom – uvjerili smo se i sami za jučerašnjega otvorenog treninga – sveobuhvatni su i žestoki, a naši i ruski vaterpolisti igraju večeras, u nekoj vrsti generalne probe, i službenu prijateljsku utakmicu. Dvoboj počinje u 18 sati na zatvorenom bazenu Mladosti, ulazak za gledatelje je besplatan, a utakmica se može gledati i u televizijskom prijenosu na HTV 2.

– Rusi nam odgovaraju kao sparing-partneri jer su tjelesno iznimno jaki, baš kao i Nijemci s kojima se sastajemo u prvom kolu Europskog prvenstva u Budimpešti. Nijemci znaju biti neugodan suparnik, u što smo se uvjerili i lani u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Gwangjuu kada smo ih jedva pobijedili s 10:8. Stoga možemo reći da je naša skupina iznimno zahtjevna, čekaju nas još i Crna Gora i Slovačka, ali vjerujemo u sebe i u prolaz – istaknuo je jedan od najmlađih u našim redovima, 23-godišnji Loren Fatović.

Nakon dvoboja s Rusijom, igrači će dobiti jednodnevni odmor, a naša će muška vaterpolska vrsta u Budimpeštu otputovati u subotu nakon što izbornik odredi 13-oricu putnika. Prvi dvoboj u skupini, s Njemačkom, Hrvatska će igrati u utorak 14. siječnja. Dva dana poslije slijedi dvoboj s Crnom Gorom, a 18. siječnja i sa Slovačkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije