Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRO SRCE Korejski div ne boji se Mirka Filipovića

Hong Man Choi: Cro Cop me neće moći dosegnuti

27.12.2008.
u 12:33

Sve je bliže veliki novogodišnji okršaj Mirka "Cro Cop" Filipovića i Korejca Hong Man Choija, 229 centimetara visokog diva kojemu, prema prvim izjavama, nikako ne manjka samopouzdanja.

- Nemam nikakvih problema s tim što se borim protiv Cro Copa, pa čak i ako borba završi u parteru - kaže Choi koji je nastupio i na prvom Dreamovom turniru ikad održanom, a sada će njegova borba protiv Filipovića biti jedna od poslastica najvećeg turnira dosad.

- Znam da je tematsko ime "Hrabro srce", a nekoliko puta sam zaista i bio u situacijama kada sam želio svima dokazati koliko sam zapravo hrabar. Sada ću imati podršku svojih navijača i obećavam im sjajnu borbu - izjavio je Choi.

Mirko se za okršaj s Choijem sprema tako da udarce vježba na novom sparing partneru, 213 centimetara visokom Franji Arapoviću, bivšem hrvatskom košarkaškom reprezentativcu. Ta je informacija stigla i do ušiju korejskog borca.

- Nema problema, i tako neće moći dosegnuti do mene - kaže Choi, koji valjda zaboravlja kako ne postoje samo udarci u glavu.

Puno je toga na Mirkovoj strani, od neosporno veće kvalitete, pa sve do iskustva, jer ne smijemo zaboraviti kako je ovo Choiju tek treći nastup u MMA sportovima. U dosadšanja dva nastupa Choi je upisao jednu pobjedu (Bobby Ologun) i jedan poraz (Fedor Emelianenko).

Najveći Dreamov event do sada zaista se može pohvaliti velikim brojem zanimljivih borbi, a okršaj Cro Copa i Hong Man Choija zasigurno je jedan od najiščekivanijih.

Popis borbi Dream "Dynamite Field" turnira:
Bob Sapp - Kinniku Mantaro
Mirko Cro Cop - Hong Man Choi
Hideo Tokoro - Daisuke Nakamura
Yoshihiro Sato - Artur Kyshenko
Semmy Schilt - Mighty Mo
Shinya Aoki - Eddie Alvarez
Jerome Le Banner - Mark Hunt
Kazushi Sakuraba - Kiyoshi Tamura
Joachim Hansen - Gesias Cavalcante
Kozo Takeda - Tatsuya Kawajiri
Musashi - Gegard Mousasi

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije