Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Bayerna

Heynckes: Možemo izbaciti Real, ali samo ako se suci ne budu miješali!

Bayern - Real
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.05.2018.
u 15:35

- Sve je protiv nas. I rezultat i činjenica da igramo s Realom, ali mislim da snaga volje može napraviti jako puno u nogometu.

Večeras je pred nama uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna. Kraljevski klub je u odličnoj situaciji uoči susreta jer je u prvom dvoboju u Münchenu slavio s 2:1 i kod kuće ima priliku potvrditi treće finale LP-a zaredom.

No, prvi susret ipak im je svojevrsno upozorenje. Naime, bez obzira na to što su slavili, Bayern je bio taj koji je dominirao i stvorio puno prilika, ali je zakazao u realiziaciji. Zbog toga Bavarci ni ne razmišljaju na predaju, vjeruju u sebe.

- Sve je protiv nas. I rezultat i činjenica da igramo s Realom, ali mislim da snaga volje može napraviti jako puno u nogometu. Vjerujemo da možemo proći i tako ćemo se i postaviti, rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Bayern - Real
1/6

Trener Bavaraca ima problema sa sastavom, ozlijeđeni su Arturo Vidal, Arjen Robben i Jerome Boateng.

- Mislim da su nam šanse za prolaz solidne, ali samo ako se suci ne budu miješali. Neka Real prođe dalje ako je bolji od nas, ali ne zbog suđenja. Ja ću biti prvi koji ću im čestitati ako nas pošteno pobijede, zaključio je Heynckes.

Ključne riječi

Komentara 6

BA
batman
17:46 01.05.2018.

Nije to smrdljiva Barca budalo.🤣🤣🤣🤣

ZA
zagi101
15:50 01.05.2018.

Još nije ni počela tekma a već se spominje suđenje. Već viđeno kod nas sto puta.

ČI
čikaga
16:53 01.05.2018.

Kaj je DEDA jel vrganje za ručak, ali lude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije