Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važan ispit

Hrvat dobiva veliku priliku u Realu, Zidane ga testira za budućnost

Real Madrid trening Liga prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
30.04.2018.
u 11:25

Zinedine Zidane ima dvojbe oko sastava, a najveći problem stvara mu ozljeda Isca, koji ima problema s ramenom.

Madridski Real sutra će dočekati Bayern u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Kraljevi imaju prednost od 2:1 iz Münchena i blizu su trećem uzastopnom finalu ovog eminentnog natjecanja.

Zinedine Zidane ima dvojbe oko sastava, a najveći problem stvara mu ozljeda Isca, koji ima problema s ramenom. On bi možda i mogao zaigrati, ali francuski trener ne želi riskirati u tako važnom dvoboju.

Zbog toga će se okrenuti drugim rješenjima, a španjolski mediji pišu da će veliku priliku dobiti Mateo Kovačić.

Real Madrid trening Liga prvaka
1/14

U tako važnoj utakmici on bi trebao započeti od prve minute, a to bi mu mogao biti veliki test. Naime, Zidane želi vidjeti kako će reagirati pod takvim pritiskom, što će uvelike dati odgovor na pitanje može li on u budućnosti biti vođa veznog reda Reala.

Zizou je na ideju s Kovačićem došao zbog toga što ima pozitivan rezultat pa želi zgusnuti vezni red te bez previše rizika odigrati protiv Bayerna i plasirati se u finale koje se igra u Kijevu.

Postoji opcija i s Asensijom, ali Španjolci tvrde da mu je u ovom trenutku ona u drugom planu jer smatra da nema potrebe riskirati i krenuti napadački.

Komentara 3

PA
Paket
12:01 30.04.2018.

Treba postat hrabriji. Ima talent, ali je još malo nedorečen

Avatar patkovic
patkovic
11:52 30.04.2018.

dobar je , treba produžiti pregled i pas

Avatar southman
southman
12:02 30.04.2018.

Premlad je došao u preveliki klub !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije