Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

H. Redknapp: Znam da želiš moje igrače, Alex!

\'Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur - Old Trafford Manchester United\'s Wayne Rooney (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric battle for the ball.\'
PA/Pixsell
16.01.2011.
u 10:15

- Trebamo se plašiti i Luke Modrića koji je jedan od najvažnijih igrača u Tottenham - istaknuo je legendarni Ferguson.

Svjestan je Sir Alex Ferguson da će današnji sraz s Tottenhamom na White Heart Laneu biti jedan od onih koji bi mogli biti odlučujući za konačni plasman na kraju sezone. Manchester United 25 utakmica u prvenstvu ne zna za poraz.

Vraća se i Rooney

– Harry Redknapp je potpuno transformirao igru Tottenhama. fascinantno je koliko su Spursi napredovali u samo jednoj sezoni. Momčad je savršeno izbalansirana, a to će nam biti prvi od četiri velika ispita do kraja sezone – istaknuo je Ferguson.

A koji su zapravo trenutačno najjači aduti škotskog stručnjaka? Nani je svakako jedan od najboljih ofenzivnih veznih igrača na svijetu, Rafael je potvrdio da je legitimni nasljednik Garryja Nevillea, Dimitar Berbatov igra u najboljoj formi otkako je u Manchesteru. Bugarin bi trebao u vrhu napada igrati s oporavljenim Wayneom Rooneyem.

Zna Ferguson odakle mu stiže najviše prijetnji.

– Harry je pronašao savršenu poziciju za Garetha Balea. Pokušali smo potpisati ugovor s njim kad je imao 16 ili 17 godina. Southampton je tada imao škotskog direktora i Georga Burleya za menadžera. Ne znam sve okolnosti, ali znam da nisu prihvatili našu ponudu, a mislim da su tada i upozorili Tottenham da imaju našu ponudu. No nije samo on velika opasnost. Trebat ćemo obratiti pozornost na Luku Modrića, Aarona Lennona i Rafaela van der Vaarta. To su ključni igrači Tottenhamove igre.

Harry Redknapp, Tottenhamov trener, Manchesteru će suprotstaviti standardnu formaciju.

– Mi smo vjerojatno najbolja momčad protiv koje su igrali u gostima do sada. Imam igrače koji mogu biti prijetnja svim momčadima u Europi. Znam da u Tottenhamu ima igrača koje bi Alex htio u svojoj momčadi. Nikoga se ne plašimo. Uvjeren sam da možemo prekinuti njihov niz od 25 utakmica bez poraza – kazao je Redknapp.

Lukin četvrti ogled

Harry se sigurno nada čaroliji Luke Modrića čija forma također raste i mogao bi biti jedan od odlučujućih faktora. Bit će to Lukina četvrta prvenstvena utakmica protiv Manchester Uniteda otkako je došao u Tottenham. Dvaput je izgubio (1:2 i 2:5) i jednom remizirao (0:0). U 2:5 porazu Modrić je 2009. godine postigao i pogodak. Većina engleskih medija baš o Modriću piše kao o igraču koji bi mogao presuditi crvenim vragovima.

Svi statistički podaci, naravno, na strani su crvenih vragova. Spursi ih nisu pobijedili u posljednje 23 utakmice.

– Zašto ne bismo vjerovali da možemo pobijediti. Vjerujte, zadat ćemo im puno briga. Taj niz mora prestati – uvjeren je Redknapp.

Komentara 9

Avatar klimavi
klimavi
11:42 16.01.2011.

A tebi janeze pomalo zabranjuju da se logiraš na hrvatske portale pa mjenjaš loginove?!?!?! hahahaha sva sreća pa mi svi jako dobro znamo da kad vidimo tvoj post,jedino šta treba napisati je:jalni jado slovenče....nikada vaš nogomet neće imati niti jednu zvjezdu,niti jednog pravog igrača...jedini je je sportaš gorazd škof....a on nije nogometaš...a ni fak nije vaš koliko god ga svojatali...vi ga samo plaćate...hahahah kakva bijeda:-DD

KT
KTM
11:59 16.01.2011.

Koji bolesnik taj nekakvi Janez. Ajmo Luka,ti si ipak majstor.

OB
-obrisani-
11:29 16.01.2011.

H. Redknapp: Znam da želiš moje igrače, Alex jer Ryan Giggs i Wayne Rooney trebaju nosača torbi i čistača kopački i Modrić i Čorluka bi bili primjereni jer su za vrijeme velikih World Cup utakmica sedjeli na sofama uz HRT 2 a sada če sedjeti na klupi pored mene da se brinu u World Cup Red Devils igračima kao kit manager specialisti sa Balkana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije