Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ALMERIJE

Guardiola: Sudac je lagao u izvještaju

pep Guardiola
AFP
13.03.2010.
u 19:59

Španjolski mediji prenose izjavu Barceloninog trenera Josepa Guardiole koji je komentirao izvještaj suca Carlosa Closa nakon utakmice 25. kola Primere između Almerije i Barcelone.

Utakmica igrana prije tjedan dana je završila podjelom bodova 2-2, a Barcelona je posljednji zvižduk dočekala bez Zlatana Ibrahimovića (u 60. minuti je dobio crveni karton) i Guardiole koji je isključen zbog vrijeđanja suca.

Pomoćni sudac Jose Luis Gallego referirao je glavnom sucu da ga je po odluci Guardiola vrijeđao, iako televizijske snimke pokazuju suprotno, a Guardiola je cijeli slučaj komentirao riječima da su "obojica lagali u izvještaju".

Trener katalonskog kluba zbog kazne neće moći sjediti na klupi svoje momčadi u nedjeljnom dvoboju 26. kola španjolskog prvenstva na Camp Nou protiv Valencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije