Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Grčki huligani određuju gdje će AEK igrati utakmicu

Nogomet
Pixsell
26.08.2010.
u 11:34

Grci su trebali igrati na stadionu Panioniosa, no huligani su prepilili vratnice i iskopali rupe.

Zanimljiva priča uoči uzvratnih utakmica doigravanja za Europsku ligu stiže iz Grčke. AEK je utakmicu protiv Dundee Uniteda trebao igrati na stadionu Panioniosa jer je travnjak na njegovu stadionu u lošem stanju. No, s tom Uefinom odlukom nije se složilo tridesetak huligana koji favoriziraju Panionios, pa su namjerno potpuno uništili travnjak na svom stadionu, iskopali su rupe na terenu, zapalili klupe za rezervne igrače, prepilili vratnice i sprejem ispisali uvredljive grafite.

Uefa je opet reagirala i utakmica bi trebala biti odigrana na stadionu Olympiakosa, a samo će gostujućim navijačima biti dopušten ulazak. Opterećen lošim prvenstvenim startom, Liverpool će ostanak u Europi tražiti u Trabzonu. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za Liverpool, a na uzvrat s Trabzonsporom u kojem igra Hrvoje Čale Englezi putuju oslabljeni, bez ozlijeđenih Gerrarda, Torresa i Aggera te Mascherana koji želi napustiti klub.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:50 26.08.2010.

Grčki huligani određuju gdje će AEK igrati utakmicu a hrvatski huligani odlučuju ko če voditi NK Dinamo..

EU
EuroAzija
13:04 26.08.2010.

A Slovenci nemaju ljudstva da uopće formiraju grupe huligana...teško je ipak kad se živi na 2 kilometra površine.

Avatar dinameze
dinameze
12:07 26.08.2010.

svaka sličnost sa torcidom je namjerna,i oni su kopali grobove,ulazili u teren objasniti igračima kak se igra,bacili im kilotone krafni jer su bili gladni zato što u hajduku plaće nema ili stalno kasni,dali su hajdučko srce hrgoviću pa ga htjeli vratiti.znam znam sad će neki reći kak to nije istina nego je to mamić platio grobarsko društvo da kopa po poljudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije