Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEŽE SE OBRUČ

Grčka policija izdala nalog za huliganom iz tučnjave, poznato o navijaču kojeg kluba se radi

Atena: Privođenje navijača koji su sudjelovali u neredima u kojima je navijač AEK-a smrtno stradao
Foto: YIANNIS.PANAGOPOULOS
1/9
18.08.2023.
u 13:53

Huligan za kojeg je naposljetku izdan uhidbeni nalog dobro je poznati navijač Panathinaikosa, koji je sudjelovao u raznim navijačkim incidentima u prošlosti i čak je bio ozlijeđen.

Grčka policija izdala je uhidbeni nalog za navijačem koji je identificiran na temelju videa napada huligana u New Philadelphia koji je rezultirao ubojstvom 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa.

Kako su policijski izvori izvijestili Atensku novinsku agenciju, huligan za kojeg je naposljetku izdan uhidbeni nalog dobro je poznati navijač Panathinaikosa, koji je sudjelovao u raznim navijačkim incidentima u prošlosti i čak je bio ozlijeđen.

Uskoro se očekuje izdavanje drugih naredbi za uhićenje, budući da su policijski službenici identificirali druge huligane koji izbjegavaju uhićenje putem registracijskih oznaka nekih automobila.

Policija je napravila plan za suzbijanje sportskog nasilja pa će tako za svaku utakmicu stupnjevati rizik od nereda.  U tom kontekstu svaki sportski susret bit će označen kao "žuti", "narančasti" ili "crveni", ovisno o tome je li razina procjene rizika niska, srednja ili veća.

Podsjećamo, navijač AEK-a izgubio je život u neredima uoči utakmice s Dinamom. Zbog toga je susret odgođen pa se prva utakmica igrala na Maksimiru u kojoj je AEK slavio s 2:1. Sutra je uzvrat u Ateni.

 
Ključne riječi

Komentara 15

CA
Catalonia
15:04 18.08.2023.

A kaj je sa aekovim mesarima,di su oni,kad budu oni privedeni???

Avatar Idler
Idler
14:44 18.08.2023.

A jel budeju i ostali kaj su "pikali" došli na red ? Boysi, kakšni god bili, nisu se sami spikali !

MI
Misko12
15:01 18.08.2023.

Nekima od bbb je danas istekao žalbeni rok na pritvor, ali grčki sud je to zanemario, toliko o njihovom pravosuđu. Ali opet ću reć da osuđujem kaj se desilo, ali da su samo naši krivi, sorry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije