Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Luke Luki

Gospodin i prijatelj prije svega: Modrić novim gestama pružio podršku Srbinu u nevolji

Luka Modrić - promocija knjige
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
05.12.2019.
u 10:12

Joviću je na božićnoj zabavi netko od suigrača poklonio španjolski rječnik

Luka Jović još uvijek se muči dokazati svoju vrijednost u madridskom Realu. Mladić plaćen prošlog ljeta šezdeset milijuna eura Eintrachtu do sada je zabio samo jedan gol, a posljednje tri utakmice ogledao je s klupe.

Španjolski mediji stoga su se već upustili u nagađanja kako Real Joviću traži novi dom i priželjkuje novoga napadača, a osobito su se o toj kombinaciji u zadnje vrijeme raspisale Realu naklonjene novine koje fantaziraju o dolasku Kyliana Mbappéa.

Ipak, nije baš Jović usamljen u klubu i bez ičije podrške.

Iz zadnjih objava se čini da mu među prvima leđa čuva Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, kojemu se neki dan čak i Barcelona javno naklonila jer je ispao veliki gospodin.

Naime, nije Modriću bilo mrsko pojaviti se na dodjeli Zlatne lopte i titulu predati u ruke Lionela Messija, kao što mi nije bilo mrsko ni pokupiti Jovića na putu do tradicionalnog božićnog partyja igrača madridskog Reala.

Dovezao je Modrić mladog Jovića u svom automobilu do restorana Filandón, a koji sat ranije mladog je suigrača označio i na jednoj objavi na Instagramu, iz čega se može zaključiti da je nekadašnjem nogometašu Dinama silno stalo da dečko rođen u Bijeljini prevlada proces prilagodbe te da pokaže svu svoju raskoš u tako velikom klubu.

Foto: instagram.com/lukamodric10

Joviću je na spomenutoj božićnoj zabavi u to ime netko od suigrača poklonio i španjolski rječnik kako bi što prije svladao jezik, a hit večeri definitivno je bio dar Garethu Baleu.

Velšaninu je neki šaljivac iz svlačionice poklonio palicu za golf, što je bila aluzija na njegovu proslavu plasmana s reprezentacijom na Euro 2020. godine. (Bale je te večeri pozirao uz zastavu na kojoj je stajalo "Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom).

Što je od "tajnoga Djeda Mraza" dobio hrvatski Luka, u španjolskim medijima nije navedeno.

Luka Modrić na predstavljanju autobiografije "Moja igra"

Komentara 33

PR
prajdali100
11:02 05.12.2019.

Luka Modrić je gospodin.Nije kao neki mamlazi iz srbije koji ga optužuju da financira špijunske afere.

DU
Deleted user
11:20 05.12.2019.

Modrić je prije svega čovjek u punom smislu riječi, a za vas je gospodin tek kada je čovjeku jedne određene nacionalnosti učinio nešto pozitivno. I recite vi u večernjaku, niste li vi pošast koja uporno siluje čitateljstvo sa bratstvom ii jedinstvom koje je skončalo u krvi do koljena. Nikada više što je bilo, pomirite se s time, dok je ijedan Hrvat u Hrvatskoj živ.

CH
che99
11:03 05.12.2019.

Luka je pristojan, skroman i dobro odgojen čovjek..i zašto treba čuditi ako pomogne dečku iz susjedne države a i majka Radojka mu je pravoslavne vjere pa sigurno nije odgojen da mrzi kao pojednci, bravo Luka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije