Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroligaški ispiti

Gospari se pridružuju fešti na sv. Vlahu, žapci gosti nešto južnije

Mladost
Željko Hladika/Pixsell
03.02.2010.
u 08:51

Dok Fatović nema problema s ozljedama, Nikolića brinu Hinićev lakat, Živkovićeva leđa, polubolesni i – loša igra.

Jug i Mladost danas biju važne euroligaške bitke. Gospari su nakon pobjede nad Panionisom u gostima ponovo u situaciji da sami odlučuju o ulasku u četvrtfinale, a večeras u 18 sati istog suparnika dočekuju u Gružu. Na Svetog Vlahu jugašima se pruža mogućnost da se novom feštom sasvim približe ostvarenju svoga cilja.

– Kvalitetnija smo momčad od Grka, ali veliki je problem što svi smatraju da je utakmica već odlučena u našu korist. Budu li igrači usredotočeni na igru kao što su bili u Ateni, ne bi trebalo biti problema – istaknuo je Jugov trener Elvis Fatović, koji nema teškoća s ozljedama igrača.

Za razliku od njega, njegov bivši učitelj Emil Nikolić pun je problema u Mladosti uoči današnjeg (17 sati, TVCG 2) gostovanja u Herceg Novome.

Najveći je problem niz od tri poraza (Jug, Jadran, Primorac) koji je, srećom, prekinut u Šibeniku (ali je dojam o slaboj igri ostao), a nije puno manji niti onaj s ozlijeđenim igračima. Hinića muči lakat, a Živković je imao teškoća s leđima.

– Još je nekoliko igrača bolesno ili polubolesno, ali to nam ne smije biti alibi. Uostalom, u Jadranskoj ligi pobijedili smo Jadran na njegovu bazenu, a igrali smo bez Muslima i Karača. Sad su jadranaši poboljšali kvalitetu svoje igre, ali prije svega me zabrinjava naša igra. Želimo u Igalu igrati što bolje, pa ćemo vidjeti koliko takvom igrom možemo postići – napomenuo je Nikolić

U uzvratnom četvrtfinalnom susretu Kupa Lena riječko Primorje kod kuće u 20 sati lovi četiri pogotka razlike iz poraza od Cattara (4:8) u prvoj utakmici. Puno jest, ali nije nedostižno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije