Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRELJAŠTVO

Gorša 3. mjestom u Svjetskom kupu izborio nastup u Riju

29.07.2012., London - Ljetne Olimpijske igre 2012. Zracna puska 10 metara - kvalifikacije. Petar Gorsa. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/Pixsell
11.08.2015.
u 00:30

Borna Petanjek kao naš drugi natjecatelj zračnom puškom osvojio je 48. mjesto sa 620,0 krugova u konkurenciji 110 strijelaca

Petar Gorša sudjelovat će na svojim trećim Olimpijskim igrama! Nakon Pekinga i Londona vidjet će i Rio de Janeiro jer je na svjetskom kupu u Gabali u gađanju zračnom puškom pogodio svoj najbolji rezultat u karijeri te je popravio državni rekord za 3,2 kruga što mu je donijelo i finale uz sigurnu vizu za OI. Na ovom svjetskom kupu u ovoj disciplini dodjeljivale su se tri kvote, a s obzirom na to da su se u finale plasirala čak šestorica strijelaca koja su već imala osvojene kvote, Petar je osigurao kvotu i prije finala.U finalu je bila vrlo izjednačena borba za medalje u kojoj je Petar malo posustao tek pred kraj, ali je dovoljno dobro gađao za osvajanje brončane medalje. Ovo mu je druga velika medalja u posljednjih mjesec dana (srebro na EI u Bakuu MK puškom u trostavu).

Borna Petanjek kao naš drugi natjecatelj zračnom puškom osvojio je 48. mjesto sa 620,0 krugova u konkurenciji 110 natjecatelja. Uroš Kačevenda plasirao se u kvalifikacije gađanja MK pištoljem, a Vlatka Pervan na 64. mjesto nakon preciznog gađanja MK pištoljem. Tanja Perec i Sandra Pavlić nisu se plasirale u finale gađanja zračnom puškom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije