Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopljar je zadovoljan

Goluža: Zaboravimo Poljsku, protiv Njemačke smo izvukli zadnji atom snage!

Hrvatska - Njemačka
30.01.2015.
u 16:05

– Nakon Poljske jako smo se razočarali, ali znali smo da je i ovo važno zbog kvalifikacija za OI. Odigrali smo dobru utakmicu.

Hrvatska je pobijedila Njemačku 28:23 i sutra će se boriti za peto mjesto. Naši su zaboravili poraz od Poljske i danas odigrali vrlo dobru utakmicu.

– Čestitam dečkima na pobjedi i na zalaganju. Ostavili smo zadnje atome snage na parketu. Kontrolirali smo utakmicu svih 60 minuta i zasluženo pobijedili. Poljska? Ne treba se vraćati na to, okrećemo se sutrašnjoj utakmici. Moramo se oporaviti i biti spremni, rekao je izbornik Slavko Goluža za RTL i dodao:

– Danas ćemo saznati tko nam je protivnik, ali u svakom slučaju biti će to teška utakmica. To je zadnja utakmica za nas na prvenstvu, dat ćemo sve od sebe. Danas nam nije mogao igrati Musa zbog ozljede, a sutra će nam igrati svi koji mogu. Osjeti se umor, ali, ponavljam, dat ćemo sve od sebe.

Marko Kopljar postigao je tri pogotka i odigrao dobru utakmicu.

– Nakon Poljske jako smo se razočarali, ali znali smo da je i ovo važno zbog kvalifikacija za OI. Odigrali smo dobru utakmicu. Nadam se da ćemo dobiti sutra u borbi za peto mjesto, rekao je Kopljar.

Na kraju bi se moglo dogoditi da imamo osam pobjeda i samo jedan poraz, a da budemo peti...

– Sustav je takav, ne samo za nas, nego i za sve druge. On možda dopušta više prostora za iznenađenja, ali tako je svima. Drago mi je da smo uspjeli izboriti kvalifikacije za OI. 

Vaš učinak na prvenstvu?

– Zadovoljan sam kad pobijedimo, ne gledam individualan učinak. Svi mi igramo za Hrvatsku!

>>Hrvatska se oporavila od poraza i uvjerljivo pobijedila Njemačku!

Komentara 9

Avatar Abcda
Abcda
16:20 30.01.2015.

Trebalo se dignuti poslije poraza od Poljske . Respect !

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
16:22 30.01.2015.

Šteta što nećemo igrati protiv Janeza da se malo od srca nasmijemo kako Slovenci bauljaju po treneu i traže gdje je lopta!

MA
MagnusJohnson
16:48 30.01.2015.

Najgore od svega, ako uspijemo osvojiti peto mjesto, Goluži će to biti savršena isprika da smo ostvarili veliki uspjeh, kvalifikacije za Olimpijske igre. Koliko god želio da budemo peti i domaćini kvalifikacijskog turnira za OI, toliko želim da izgubimo tu utakmicu samo da Goluža konačno ode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije