Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saga u Liverpoolu

Gerrard poručio Sterlingu: Nisi pošten, budi muškarac

Raheem Sterling
Foto: Reuters/PIXSELL
10.07.2015.
u 08:59

Za Sterlinga je zainteresiran Manchester City koji stoji sa strane i čeka svoju priliku

Raheem Sterling čvrsto je odlučio napustiti Liverpool i ustrajat će na odlasku po svaku cijenu. Redsi u nedjelju idu na pripreme, a on je prvo rekao da neće uopće sjesti u zrakoplov s igračima, a dan poslije javio je da ne može doći na trening jer je bolestan. Njegovo ponašanje iživciralo je navijače, ali i legendu kluba Stevena Gerrarda.

- Nisam nimalo sretan kako se sve to razvija i mislim da nema potrebe za svim tim. Svi se trebaju početi ponašati kao muškarci. Raheem treba razgovarati s vlasnicima i s trenerom Brendanom Rodgersom, a ne glumiti da je bolestan i odbijati ići na put. Liverpool ima milijune navijača diljem svijeta i većina želi i dalje gledati Sterlinga u crvenom dresu pa nije pošteno prema njima da se tako ponaša.

Podsjetimo, za Sterlinga je zainteresiran Manchester City koji stoji sa strane i čeka svoju priliku.

>>Američki MLS - obećana liga za zvijezde, ali i naše igrače

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:29 11.07.2015.

a nisi niti nekakav nogometaš Al dobro trčiš

Avatar Melankolija
Melankolija
09:27 10.07.2015.

Gerrard je zadnji koji bi mu sto trebao reci, jer je upravo Gerrard i njegova karijera, najbolji primjer zasto zeli otici iz Liverpoola. Naime, da Liverpoool nije uz ludu srecu osvojio Champions League u Istambulu protiv Milana, nebi Gerrard osvojio nista u svojoj karijer. Odlican igrac, ali bas nista nebi osvojio sa Liverpoolom. E zato Sterling zeli otici i ima pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije