Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoćemo pobjedu

Gdje možete gledati ključnu utakmicu Hrvatske? Vatreni idu po sva tri boda protiv Kanade

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
27.11.2022.
u 16:03

Hrvatska danas od 17 sati traži sva tri boda protiv Kanade čiji bi izbornik Herdman mogao gadno zažaliti zbog sporne izjave

Hrvatska nogometna reprezentacija od 17 sati igra drugu utakmicu na svjetskom prvenstvu, protivnik je Kanada koja je izgubila minimalnih 1:0 od Belgije. 

Izabranici Zlatka Dalića moraju jurišati po sva tri boda nakon što je Maroko dobio Belgiju i sada imaju četiri boda, čemu se zasigurno nitko nije nadao. 

>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Sastav je izašao, Dalić se odlučio za gotovo indentičnu postavu, više o tome OVDJE, Vlašić je vukao lakšu ozljedu, no vratio se na vrijeme i spreman je za igru. 

- Svaki igrač mora dati više, pogotovo ofenzivno. Ne smijemo nešto izmišljati, to je naš nogomet. Čim izmišljamo nešto drugo, to nismo mi. Idemo probati odigrati kao u Ligi nacija i na zadnjih par prvenstava i onda nema straha. Fokus je na ovoj utakmici, a gdje ću biti za dvije ili četiri godine, ne znam. Idem utakmicu po utakmicu, cilj mi je igrati što više i raditi svaki dan... Polako. Aplikacija za igrače? Dobra je, mogu se vidjeti situacije s utakmice, vidjeti kakvi smo bili i kako se popraviti u idućoj utakmici. - poručio je Perišić na press konferenciji. 

Susret možete pratiti putem tekstualnog prijenosa na potalu Večernjeg lista, odnosno na drugom programu HRT-a koji ujedno prenosi i sve utakmice na ovom SP-u. 

 
 

>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije