Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNA PRIJETNJA

Gattuso zaprijetio odlaskom iz Milana

Gennaro Gattuso
AFP
26.11.2009.
u 16:19

Neumorni defenzivni vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso (32) javno je izrazio svoje nezadovoljstvo statusom u klubu.

Gattuso je član Milana od 1999. godine, a pod vodstvom dugogodišnjeg trenera “rossonera” Carla Ancelottija imao je zagarantirano mjesto u prvom sastavu. Međutim, početkom sezone Ancelotti je otišao u Chelsea, a klupu Milana je preuzeo Leonardo i otad Gattuso minutažu dobiva na kapaljku.

- Naravno da nisam zadovoljan kada malo igram. Hoću li otići? O tome ćemo razgovarati kasnije – rekao je Gattuso za Sky Sports Italia.

- Nakon jedanaest godina igranja za Milan ne mogu se nadati da će se netko ozlijediti kako bih ja dobio priliku za igru. Ne mogu zamisliti da više nisam potreban klubu i ovoj momčadi – dodao je talijanski veznjak, za kojim su interes već navodno pokazali i Chelsea i Manchester City.

Aktualni ugovor Gattusa veže za Milan do lipnja 2011. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije