Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI SAMO U IGRI...

Gareth Bale zabio svoj prvi pogodak za Real

Bale Fifa 2014
Printscreen Youtube
10.09.2013.
u 17:36

U videu koji okruženjem podsjeća na scene iz Pobješnjelog Maxa uz Balea sudjeluju i druge zvijezde, kao što su Messi, Hernandez, El Shaarawy...

Gareth Bale postigao je svoj prvi pogodak za Real Madrid. U utakmici protiv Milana najskuplji igrač svijeta ubojitom ljevicom pogodio je iz slobodnjaka.

Doduše, riječ je tek o reklami za popularnu videoigru Fifa 2014. U videu koji okruženjem podsjeća na scene iz Pobješnjelog Maxa, uz Balea sudjeluju i druge zvijezde kao što su Messi, Hernandez, El Shaarawy... Electronic Arts objavio je demo Fife, a izlazak jedne od dvije najpopularnije nogometne simulacije u Europi će biti 27. rujna.

Real je za Balea platio 100 milijuna eura i sad je vrijeme da se investicija polako vrati. Inače, u EA Sportsu ovo ljeto očito nisu očekivali da će Bale završiti u Madridu budući da je na prvotnoj naslovnici igre Velšanin bio u dresu Tottenhama.

>> Zidane: Bale ne vrijedi 100 milijuna eura, nitko ne vrijedi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije