Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO UDARA

Miočić dobio protivnika! Kamerunac mu je ovim jezivim nokautom poslao poruku

Francis Ngannou
Foto: Reuters
1/5
03.12.2017.
u 09:17

Čovjek udara strašno i Stipe Miočić će morati pripremiti malo drugačiju taktiku od svojih dosadašnjih, kada napokon uđe u kavez protiv njega.

Max Holloway i Jose Aldo su u glavnoj borbi UFC 218 eventa odradili vrlo uzbudljiv revanš, koji je na kraju doveo do istog završetka. Holloway je bivšeg prvaka savladao prekidom u trećoj rundi. Francis Ngannou ekspresno je nokautirao Alistaira Overeema, dok je Eddie Alvarez dobio rat protiv Justina Gaethjea. Henry Cejudo i Tecia Torres možda su pobjedama osigurali napade na titulu svojih kategorija, piše Fightsite.

Francis Ngannou je istina! Napokon je dobio pravu potvrdu svoje vrijednosti i više nema nikakve sumnje kako je on najveća prijetnja za Stipu Miočića, a moramo priznati kako i sama promocija vjerojatno ima želju ovog Kamerunca vidjeti na vrhu promocije. Nakon što je do sada većinom rješavao borce u lošim nizovima ili borce čija kvaliteta nije niti blizu svjetskom vrhu, napokon je dobio pravu žrtvu u liku i djelu Alistaira Overeema. I ponovno je svoj posao obavio ekspresno. 

Overeem je od prve sekunde borbe krenuo agresivno, pokušao je skratiti distancu i srušiti Ngannoua, no to nije bilo lako napraviti ogromnom afričkom teškašu. Tako je Overeem vrlo brzo shvatio da će ovu borbu morati riješiti stand up borbom, no nije dobio puno prilike za to, odnosno brzo je završio na podu bez svijesti. Bila je to akcija u kojoj je Overeem zapravo napao desnim overhandom, Ngannou je lijepo izbjegao udarac, a onda pravovremeno povukao lijevi kroše u glavu koju je Nizozemac upravo tada podizao. Istog trenutka je sve bilo gotovo, lampice su bile ugašene, Alistair Overeem bio je gotov, a Francis Ngannou de facto već na poziciji idućeg teškaškog izazivača. Čovjek udara strašno i Stipe Miočić će morati pripremiti malo drugačiju taktiku od svojih dosadašnjih, kada napokon uđe u kavez protiv njega.

- Dana White obećao mi je borbu protiv Stipe Miočića za naslov ako pobijedim Overeema - rekao je Ngannou.

Komentara 10

JU
jurajuric116
10:08 03.12.2017.

baš ga gledam. ide na sirovu snagu, onak prava klada od čoveka. ima Stipe da ga omekša... gde ta sirovina može na Stipu.

BJ
Bjelovar112
11:04 03.12.2017.

Crni ne znas ti sto su Hrvati e upoznat ces ih i dobro ih zapamtiti .

FI
Fisherman
10:35 03.12.2017.

Lik je siledzija, stipe ako se dobro pripremi i pametno odigra dobiva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije