Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOREN REKORD

Superbrzi udarac: Meč za prvaka trajao je samo 6 seknudi

Nokaut
Foto: Screenshot
19.11.2017.
u 14:28

Južnoafrikanac je do sada nosio naslov privremenog prvaka, a do potvrđivanja prave titule je došao protiv izazivača iz njegove domovine

U Belfastu je sinoć oboren svjetski rekord za najbrže vrijeme potrebno za obranu ili osvajanje naslova svjetskog boksačkog prvaka. To je uspio WBO prvak bantam kategorije Zolani Tete (29) koji je svladao Sibonisa Gonya, piše Fightsite.

Južnoafrikanac je do sada nosio naslov privremenog prvaka, a do potvrđivanja prave titule je došao protiv izazivača iz njegove domovine. Ipak, Siboniso Gonya nije uspio napraviti ništa u ovom meču, budući da je na podu, u teškom nokautu, završio već nakon šest sekundi meča, dok je u 11. on službeno i prekinut, nakon što je sudac shvatio da Gonya neće biti u stanju nastaviti.

 

Tete je ovime došao do skora 26-3, uz 21 nokaut. Iako još uvijek živi u Južnoafričkoj Republici, Tete većinu svojih kampova i mečeva odrađuje u Velikoj Britaniji, pa je tako bilo i ovog puta. Po Boxrec rankingu bantam kategorije se nalazi na petom mjesto na svijetu.

Komentara 2

Avatar amasgilf
amasgilf
17:00 19.11.2017.

cro-cro-dop

RA
ranko75
18:40 19.11.2017.

Nije ni pocelo a vec je zavrsilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije