Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKI HOKEJ

FOTO Zrinjevčankama prednost u finalu

Hokej (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/22
Autor
Igor Capan
20.01.2013.
u 18:57

Hokejašice zagrebačkog Zrinjevca u prednosti su nad igračicama Mladosti nakon prvog finalnog susreta Prvenstva Hrvatske u dvoranskom hokeju.

U Kutiji šibica je u nedjelju 20. siječnja u prvoj utakmici Zrinjevac slavio s 9:8 u izvođenju kaznenih udaraca nakon što je u osnovnom dijelu susret završio 7:7. Mladostašice su dvije minute prije kraja imale dva pogotka prednosti, ali nisu izdržale nalet prvakinja.

Drugi susret (igra se na dvije pobjede) na rasporedu je sljedećeg vikenda.

U finalu hokejaša koje započinje sljedećeg vikenda igrat će branitelj naslova Mladost i Trešnjevka.

Mladost je u polufinalu ostvarila dvije uvjerljive pobjede protiv Jedinstva (13:1 i 11:2), dok je Trešnjevka bila bolja od favoriziranog Marathona, također u dvije utakmice (12:7 i 13:7).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije