Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVALI VATROGASCI

FOTO Velika drama Večernjakova novinara u Walesu! Menadžer hotela oduševio ga isprikom

Hrvatski navijač zaglavio u liftu
Foto: Željko Janković
1/3
14.10.2019.
u 16:52

Andy se sjeća savršeno generacije vatrenih s Eura u Engleskoj 1996. godine. Nabrojio je gotovo cijeli našu generaciju vatrenih iz Francuske 1998. godine. Nasmijao ga je moj poziv prijateljima iz lifta, koji su se samo nasmijali na situaciju u kojoj smo se našli...

S posebnim emocijama otputovao sam u Cardiff, posebice nakon izvedbe vatrenih na Poljudu. No, gostovanje u Walesu počelo je posebno traumatično za potpisnika ovih redaka.

Nakon sto sam se smjestio u hotelu u samom centru grada, iz sobe sam se htio spustiti u predvorje. No, spuštanje tri kata niže trajalo je 45 minuta jer sam, zajedno sa simpatičnim bračnim parom ostao u liftu.

Spašeni smo tek nakon intervencije vatrogasaca.

Poseban je osjećaj ugledati potpuno nepoznate ljude koji su uspjeli otvoriti vrata lifta. Zanimljivo kako se čovjek u takvoj situaciji vrlo brzo zbliži s potpunim strancima. S Britancem Andyjem i njegovom simpatičnom suprugom, kojoj sam nažalost zaboravio ime, prošao sam povijest europskih i svjetskih nogometnih prvenstava zadnjih tridesetak godina.

Foto: Željko Janković

Andy se sjeća savršeno generacije vatrenih s Eura u Engleskoj 1996. godine. Nabrojio je gotovo cijeli našu generaciju vatrenih iz Francuske 1998. godine. Nasmijao ga je moj poziv prijateljima iz lifta, koji su se samo nasmijali na situaciju u kojoj smo se našli...

- Sjajni su prijatelji, valjda ćemo stići na utakmicu sutradan - šalio se Andy.

A prijatelj Ivan ležerno je odjurio na rebarca u obližnji pub. Srećom, sve je završilo smijehom, a simpatični engleski par obećao je doći u Hrvatsku.

- Nemojte da vam ovo pokvari prvi dolazak u Cardiff, Hrvatska će pobijediti - nasmijao se Andy.

Nije mi bilo do“smijanja”.

Ipak, menadžer hotela pokazao se kao korektan čovjek koji razumije što znače dobri odnosi s gostima i dobre preporuke

U znak isprike ponudio mi je spavanje u hotelu potpuno besplatno, a uplaćeni novac za sobu su mi vratili

>>> Pogledajte konferenciju za medije izbornika Zlatka Dalića

 

Komentara 2

KA
kajinx
10:44 15.10.2019.

Jako lijepo i interesantno.

ZI
zip123
07:42 15.10.2019.

Jako bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije