Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S RAZLOGOM

Srbi se naklonili veličanstvenim Hrvatima: Održali su nam lekciju! Svaka čast!

Hrvatski navijači
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/16
12.10.2019.
u 16:37

U tekstu portal navodi kako su se vatreni pobjedom na Poljudu stigli blizu kvalificiranju na Euro iduće godine te opisuju već spomenuti video riječima kako je 35 tisuća navijača napravilo pravi spektakl

Već smo pisali kako je snimka navijača s Poljuda dok u jedan glas pjevaju Oliverovu Cesaricu oduševila ljude i to ne samo iz Hrvatske, a snimka tih poljudskih minuta u petak je postala 'viralac' na YouTubeu s oko 70 tisuća pregleda, a brojni su se potrudili ostaviti i komentare. 

Osim komentara ispod videa, Alo je na svom je portalu objavio tekst o tom predivnom događaju u kojem su iskazali oduševljenje našim sjajnim navijačima uz naslov 'Lekcija našim navijačima! 35.000 Hrvata zapjevalo u jedan glas i to pjesmu koju svi obožavaju!'. 

I zaista su navijači na Poljudu zaslužili pohvale sa svih strana koje ovih dana ne prestaju stizati, a i sam Split koji je dokazao kako je svim srcem uz reprezentaciju

U tekstu portal navodi kako su se vatreni pobjedom na Poljudu stigli blizu kvalificiranju na Euro iduće godine te opisuju već spomenuti video riječima kako je 35 tisuća navijača napravilo pravi spektakl. 

U zaključku su naveli kako je normalno da se uz ovakvu podršku stiže do dobrih rezultata.

- Svaka čast! - za kraj teksta stoji na srpskom portalu. 

>>> Pogledajte kakva je atmosfera bila ispred ulaza na Poljud

 

Komentara 60

Avatar Idler 3
Idler 3
17:03 12.10.2019.

OK a jel bi mogli jemput usporedbu s nekim EU navijačima ???

DU
Deleted user
17:23 12.10.2019.

Tko si je to uzeo u zadatak, da nam non stop, iz dana u dan nagurava srbe na stranice ovog portala. Što je motiv ?Pa zar stvarno mislite da prosječnog Hrvata zanima što srbi misle o nama? Čim se prije saberete, bit će vam lakše.

ST
stric2
17:18 12.10.2019.

...večernji... postoji li za vas išta osim "regiona" ... što ima u zemljama EU koje je eto i RH punopravna članica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije