Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA VULETA

FOTO Svi gledali Srpkinji u prepone, a ispod grudi joj je tetoviran poznati stih

World Athletics Indoor Championships
Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
1/2
23.03.2022.
u 13:19

Prema pisanju tamošnjih medija, Srpkinja je tetovažu prekrila jer je bila posvećena jednom bivšem partneru, a inače, prvu tetovažu je posvetila  bivšem zaručniku Vladimiru Kumriću, s kojim je bila 10 godina

Srpska atletičarka Ivana Španović koja nakon vjenčanja nosi prezime Vuleta obranila je naslov svjetske dvoranske prvakinje u skoku u dalj pobijedivši s rezultatom 7.06, što je najbolji rezultat ove sezone u svijetu. To je njezina četvrta medalja sa svjetskih prvenstava. Osim zlata iz Birminghama i Beograda, ima i srebro iz Portlanda (2016) i broncu iz Sopota (2014). Druga je bila Nigerijka Ese Brume sa 6.85, a broncu je osvojila Britanka Loraine Ugen s preskočenih 6.82.

No, Ivana je ove godine privukla i nečim drugim osim rezultatima. Publika je komentirala treba li na dresu nositi svoje djevojačko prezime ili novo – Vuleta, a osim toga, mediji su primijetili da je uklonila jednu od svojih mnogobrojnih tetovaža i to onu na kuku, a sportske gaćice nisu uspjele prekriti to mjesto pa je ''mrlja'' odmah za sobom povukla mnogo pitanja. 

Prema pisanju tamošnjih medija, Srpkinja je tetovažu prekrila jer je bila posvećena jednom bivšem partneru, a inače, prvu tetovažu je posvetila  bivšem zaručniku Vladimiru Kumriću, s kojim je bila 10 godina.

''Prva tetovaža je simbolizirala nešto što sam imala sa svojim zaručnikom. Nakon toga spontano su stigle ostale, neke su obilježile teško razdoblje u životu, druge pobjede i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mjestima koja nisu vidljiva svima'', rekla je jednom prilikom atletičarka, a na jednoj od njenih fotografija jasno je vidljiva i tetovaža ispod grudi na kojoj su ispisani stihovi Đorđa Balaševića i to iz pjesme Uspavanka za dječaka, a oni kažu:

''Olujno je tamo gore, gdje nas nije puno stiglo''.

Uz to, ima stihove iz pjesme Gubitnik: ''Ali kad dođem kući, tu si ti. E, tu će tvrđavicu malo teže srušiti.''

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Mudlin
Mudlin
15:00 23.03.2022.

Ajde se probajte zabuniti pa objavite jedan članak o ljudima, a ne stalno samo o vašim trofaznim zapadnim turčinima. Fala.

IL
ilustrator
13:39 23.03.2022.

ivana je privukla pozornost nečim drugim, a ne samo rezultatima! kaže autor, vjerojatno glasni feminist-kinja

ED
edvardl
16:18 23.03.2022.

Dnevna doza "večernjih vesti", o "komšiluku", prelazi sve granice dobrog ukusa...SRAMOTA za (nekad) "hrvatske" novine! Jadnici admini, samo vi brišite, uzalud vam trud jer, već vas svi hrvati kuže! (brisano treći put!!!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije