Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURALI EURO

FOTO Nogometaš Albanije obukao majicu koja je razbjesnila susjede: 'To je skandalozno'

screenshot / X
18.11.2023.
u 13:40

Nakon utakmice albanski nogometaš Ylber Ramadani nosio je majicu s likom osnivača OVK-a (Oslobodilačke vojske Kosova), Adema Jašarija, kojeg se u Srbiji smatra teroristom.

Nogometaši Albanije izborili su plasman na EURO 2024., oni su kolo prije kraja natjecanja u skupini E osigurali jedno od prva dva mjesta nakon 1-1 (1-0) remija na gostovanju kod Moldavije u Kišinjevu u petak. Albancima je za drugi odlazak na EURO u povijesti bio dovoljan jedan bod iz Kišinjeva, a veliki korak napravili su sredinom prvog poluvremena kada su poveli  golom Cikalleshija (25-11m) iz kaznenog udarca. Bili su Albanci u prednosti sve do pred kraj dvoboja kada je Baboglo (87) poravnao na 1-1.

GALERIJA Hrvatska danas igra protiv Latvije u 18 sati

1/41

Iako su domaćini u samoj završnici navalili u potrazi za pobjedničkim golom koji bi ih zadržao u igri za prolazak na EURO, gosti su uspjeli održati bod.

Nakon utakmice albanski nogometaš Ylber Ramadani nosio je majicu s likom osnivača OVK-a (Oslobodilačke vojske Kosova), Adema Jašarija, kojeg se u Srbiji smatra teroristom. 

VEZANI ČLANCI:

U Srbiji nisu bili oduševljeni njegovim potezom nakon utakmice, a neki srpski mediji komentirali proglasili su njegov čin skandaloznim. 

Ključne riječi

Komentara 1

FR
FraneTente1861
14:29 18.11.2023.

Braca Albanci!Hrvatski narod od 1945 borio se za nezavisnost sve do 1981 sama.Od 1981 Srbija pocela pokolj nad narodom Kosova i oni poceli otpor velikosrbima. Ja potpuno podrzavam Ramadania i za mene i vecina Hrvata UCK i njihov osnivac Jashirii su heroji.Koga briga sto misli Vucic i Srbija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije