Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frustrirana

FOTO Navijačica Penguinsa odbija brijati noge dok lockout ne završi!

Noge neobrijane (1)
Foto: bleacherreport.com
1/3
29.12.2012.
u 11:39

- Nedostaje mi NHL i više sam nego frustrirana lockoutom - objasnila je Amerikanka Maggie neobičan način protesta

U SAD-u svatko ima svoj način borbe protiv lockouta koji je prisutan u NHL-u. Navijačica hokejaša Pittsburgh Penguinsa Maggie Wagner (25) odlučila se na neobičan način protesta - ne brije noge!

Ljutita na vlasnike lige i igrače koji se već mjesecima ne mogu dogovoriti oko podjele novaca, pustila je dlake da rastu još 15. rujna, a tri i pol mjeseca kasnije pokazala je koliko je situacija uznapredovala.

- Nemojte me krivo shvatiti - ja volim hokej. Nedostaje mi NHL i više sam nego frustrirana lockoutom - poručila je Maggie.

Sliku njenih dlakavih nogu na Twitteru "retweetali" su čak i neki igrači, a njoj je cilj da sve dođe i do povjerenika lige Garyja Bettmana.

- Razmišljam o tome da, kad lockout završi, obrijem dio nogu i pošaljem dlake na Bettmenovu kućnu adresu - kazala je Maggie.

Komentara 4

BO
boston
12:04 29.12.2012.

Ja sam navijac Dinama, i odbijam da radim ili primam placu, dok Dinamo neprode prvo kolo lige prvaka...

CH
chesnjofka
16:49 29.12.2012.

koja de**lana. sad morem i krepati

NE
nes
17:43 29.12.2012.

TO! živjele 60e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije