Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raj na zemlji

FOTO Luksuzni smještaj vatrenih u Dohi: Pogledajte kako izgleda hotel u kojem će biti Hrvatska

Foto: Hilton Doha
1/5
17.11.2022.
u 11:54

Hrvatski reprezentativci odsjest će u samo jednom od pet hotela, među 40 koje je FIFA ponudila, koji ima vlastitu plažu uz ugodno vanjsko okruženje. Tako će naši igrači moći uživati na svježem zraku i družiti se, što bi teško mogli u gradskim sredinama.

Hrvatska nogometna reprezentacija završava svoj boravak u Rijadu te će sutra stići u Katar gdje će u nedjelju započeti svjetsko nogometno prvenstvo. 

Vatreni će imati čudesan smještaj u hotelu Hilton Doha koji je HNS rezervirao u travnju nakon što je jedna reprezentacija koja se nije plasirala na SP, odustala od smještaja. 

- Superiorni uvjeti u trening-centru, u odnosu na centar Al Gharafa koji je bio vezan za hotel Dusit, jedan su od presudnih faktora za promjenu kampa. K tomu, Hilton Doha jedan je od samo pet hotela, među 40 ponuđenih u FIFA-inom katalogu, koji ima svoju plažu, odnosno ugodno vanjsko okruženje hotela -  objasnio je HNS promjenu lokacije, u Hiltonu je savez rezervirao 65 od ukupno 400 soba. 

- Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije, čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na sjajno obavljenom poslu“ - zadovoljan je bio Zlatko Dalić kada je rezerviran Hilton.

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

 

Komentara 5

GR
Grana9
13:09 17.11.2022.

Sereš bzv,proleterčino

TE
Teig1
12:18 17.11.2022.

Sigurno neće plaćati na kredit, naše zvjezdice Sve to plaća hrvatski radnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije